Přejít k hlavnímu obsahu

Tým :) se stává vítězem DEV1S VALORANT COMUNITY turnaje

22. 10. 2021 | 18:26 VALORANT
Jednou z dalších povedených her z dílny Riot Games je jednoznačně oblíbený FPS titul VALORANT. Po delší odmlce se na našich stránkách znovu uspořádal turnaj, který zastřešovala společnost DEV1S. Spolu s touto oblíbenou značkou turnaji propůjčil tvář i kompetitivní hráč Bobys.
DEV1S VALORANT COMUNITY NIGHTCUP
DEV1S VALORANT COMUNITY NIGHTCUP
Zdroj: DEV1S

Turnaje, který se uskutečnil ve středu 20. října od 18:00, se mohl zúčastnit kdokoliv, což se i odrazilo na účasti. Celkem se zapojilo 209 hráčů a mezi účastníky nechyběla ani známá jména z Valorant scény i dalších herních titulů. Komentování turnaje se ujalo duo Bobys a Extender. Zatímco první jmenovaný je streamer a zároveň kompetitivní hráč za tým eSuba, Extendera můžete znát například z komentování oficiální soutěže VCT.

S přibývajícími koly v turnaji jsme byly svědky stále lepších herních momentů a to v podání všech týmů. Vstupenku do semifinále a možnost zabojovat si o ceny měly nakonec ale pouze čtyři týmy - Content Creators, trollers but winners, :) a Trpaslík v kalhotách. V semifinále se nejdříve utkaly první dva jmenované celky, přičemž zápas dopadl 13:2 ve prospěch týmu Content creators.

     

    Křišťálová Lupa PLAYzone
    Křišťálová Lupa PLAYzone
    Zdroj: PLAYzone

    Druhé semifinále nabídlo značně vyrovnanější boj s nejtěsnější rozdílem turnaje, 13:11, padnoucím ve prospěch týmu :). Jejich soupeř Trpaslík v kalhotách zažil hořkou prohru a v souboji o 3. místo následně také věnoval vítězství soupeři. Samotné finále proběhlo formátem BO3. První mapa Icebox se dočkala prodloužení, radovat se mohl tým Content creators za stavu 14:12. Tým :) se ovšem nenechal rozhodit a druhou mapu Ascent  ovládl v poměru 13:6. Stav byl tak 1:1 a šlo se na poslední mapu turnaje! Tou byla mapa Breeze a stejně jako na Ascentu zde byl lepší tým :), který dokázal vyhrát 13:4 a tím i samotný turnaj. Všem výhercům gratulujeme!

    Konečné pořadí:

    • 1. místo - :) - hráči: Danda, Matted, doxy, Fejkix, FADEE Hazard - 5x Herní brýle Dev1s Wallhack
    • 2. místo - Contente Creators - hráči: 7D Hem1x, tde, b1st1, DTG SetriKK, Jugger - 5x Mouse Bungee + Tričko
    • 3. místo - Trollers but winners - hráči: Slovenský botxdd, mikigoalie, vostyyboss, kavak, hugetroller viki - 5x 50% slevový kupón na herní brýle
    Štítky: DEV1S, Valorant
    Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!