Přejít k hlavnímu obsahu

Parádní druhý den V4 Festivalu! eSuba i ENTERPRISE si vybojovali postup do hlavní části

15. 11. 2021 | 21:16 Counter-Strike 2 Preview
Předkolo V4 Future Sports Festivalu má před sebou druhý hrací den. V neděli se s turnajem překvapivě rozloučily oba polské celky, historicky nejúspěšnější stát z Visegrádské čtyřky tak hned v prvním dni přišel o všechny své zástupce. Nás ale těší, že výhry proti nim ukořistily naše celky, které se díky tomu dnes poperou o postup do hlavní části festivalu.
Stav týmů po prvním dni
Stav týmů po prvním dni
Zdroj: V4 Future Sports Festival

Úvodní den V4 Future Sports Festivalu byl výsledkově hodně zajímavý, nebo spíše překvapivý. SINNERS totiž na úvod prohráli s ONYX a eSuba naopak dokázala porazit AGO. Dva největší favorité skupiny A se tedy museli utkat o přežití. Tuhle roli hříšníci zvládli a v úterý si zahrají o postup. Na svého soupeře budou čekat ze dvojice ONYX vs. eSuba, což je duel, který zaujme první polovinu pondělního programu. Pro oba celky jde o parádní šanci na úspěch, takovou příležitost oba možná ani neočekávali. V online kvalifikaci ONYX zvítězili, ale pokud to bude blogg1sovi střílet jako včera, eSuba není bez šance, ba naopak. Duel o první postupové místo vypukne ve 13:00.

Neméně napínavé ale bylo dění ve skupině B. Také tady totiž na úvod padl největší favorit skupiny, když Fiend nestačili na maďarskou reprezentaci složenou z hráčů Budapest Five. Když následně náš třetí zástupce v podobě ENTERPRISE porazil Wislu Krakow, mohl mít dvojí radost, protože – podobně jako eSuba – má nyní před sebou ideální příležitost na postup. Fiend naopak svůj druhý zápas zvládli, takže kdo z dvojice EP vs. B5 neuspěje, bude na něj ve druhé a poslední šanci na postup čekat těžký soupeř. ENTERPRISE se v neděli představili v dobrém světle, jejich druhé představení je na programu v pondělí zhruba od 16:30. Sledovat můžete opět náš stream.

V4 Future Sports Festival
V4 FSF předkolo: skupina A
  Česká republika SINNERS11      
 Neděle 11:00   Srbsko ONYX1   
  Srbsko ONYX16      
    Pondělí 13:00   Česká republika eSuba 
  Polsko AGO16      
 Neděle 12:30   Česká republika eSuba2   
  Česká republika eSuba19      
         
     Srbsko ONYX-   
  Česká republika SINNERS2 Úterý 13:00   Evropa Vítěz A5 
 Neděle 17:30   Česká republika​​ SINNERS-   
  Polsko AGO0      
V4 FSF předkolo: skupina B
  Bulharsko Fiend13      
 Neděle 14:30   Maďarsko Budapest Five1   
  Maďarsko Budapest Five16      
    Pondělí 16:30   Slovensko ENTERPRISE 
  Slovensko ENTERPRISE16      
 Neděle 16:00   Slovensko ENTERPRISE2   
  Polsko Wisla Krakow10      
         
     Maďarsko Budapest Five-   
  Bulharsko Fiend2 Úterý 16:30   Evropa Vítěz B5 
 Neděle 21:00   Bulharsko Fiend-   
  Polsko Wisla Krakow1      
MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.