Přejít k hlavnímu obsahu

Naplníme tři lobby? Přijď se ukázat na čtvrteční MČR kvalifikaci se svým týmem i ty!

6. 10. 2021 | 10:05 PUBG: Battlegrounds MČR
První dvě kvalifikace na letošní Vodafone MČR v PUBG: Battlegrounds už máme za sebou, pokud ses ale doposud se svým týmem nestihl zapojit, nemusíš zoufat. Už tenhle čtvrtek nás totiž čeká další MČR Squad Series, kde můžeš získat hodnotné body a probojovat se tak až na samotné Mistrovství České republiky.
Kvalifikace 3
Kvalifikace 3
Zdroj: PLAYzone

Stejně jako v prvním kole kvalifikace, i tentokrát se do boje o důležité MČR body zapojilo celkem 48 týmů, které se o vítězství popraly ve třech skupinách. V úvodním turnaji se sice nejvíce dařilo celku Dark Tigers, minulý týden ale nejlepší výkon předvedli hráči FADEE Gaming, čímž si zajistili první příčku v průběžné tabulce a mají tak ke kvalifikaci na samotné MČR dobře našlápnuto. Za zmínku určitě stojí také tým Vikurvi, který se díky třetímu a druhému místu drží těsně za FADEE Gaming. Bronzovou pozici si ve druhé kvalifikaci dokázali vybojovat reprezentanti týmu Yikees.

V případě, že ses se svým squadem nestihl do předchozích kol kvalifikace zapojit, se nemusíš bát. Už tenhle čtvrtek od 19:00 nás totiž čeká další MČR Squad Series, pokud si tedy chceš MČR užít z pozice hráče a ukázat všem, co v tobě je, nezapomeň se přes odkaz výše přihlásit. Šance se kvalifikovat je stále vysoká, čím dřív se ale zapojíš, tím lehčí to budeš mít. Jediné, co musíš udělat, je sehnat si pořádné spoluhráče a přihlásit se.

Opět se můžeš těšit na celkově pět map, přičemž první dvě hry se poletí na Miramar a zbytek se dohraje na Erangelu. Doufáme, že hojná účast ze strany hráčů přetrvá, nejlepší by totiž bylo naplnit i skupinu D, na to je ale potřeba celkem 64 týmů. My ale víme, že to není nic nezvládnutelného, tak nám s tím pojďte pomoct!

Rozpis všech turnajů MČR sezóny:
Čtvrtek 23. září od 19:00MČR Squad Series #1
Čtvrtek 30. září od 19:00MČR Squad Series #2
Čtvrtek 7. října od 19:00MČR Squad Series #3
Čtvrtek 14. října od 19:00MČR Squad Series #4
Čtvrtek 21. října od 19:00MČR Squad Series #5
Čtvrtek 28. října od 19:00MČR Squad Series #6
Čtvrtek 4. listopadu od 19:00MČR Squad Series #7
Čtvrtek 11. listopadu od 19:00MČR Squad Series #8
Čtvrtek 18. listopadu od 19:00MČR Squad Series #9
Čtvrtek 25. listopadu od 19:00MČR Squad Series #10
So-ne 11. a 12. prosinceFinále Vodafone MČR
Štítky: MČR
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.