Přejít k hlavnímu obsahu

Virtual GP v úterý zavítá na okruh Nürburgring, kde se rozloučí vozy třídy GT3

31. 5. 2021 | 20:30 Virtuální závody
První polovinu letošního ročníku Mercedes-Benz Virtual GP uzavře německý okruh Nürburgring. 22 závodníků z Česka a Slovenska se na něm naposledy letos představí s vozy Mercedes-AMG GT3, které příště nahradí formule. Závod dlouhý 55 minut bude k vidění online na mimo jiné na našem Twitch kanále PLAYzoneUP.
Nürburgring
Nürburgring
Zdroj: Virtual GP

Poslední závod první poloviny letošní sezóny Mercedes-Benz Virtual GP 2021 je tady! Šestý podnik na německém Nürburgringu bude zároveň také posledním představením vozů Mercedes-AMG GT3 v letošním roce. Tato trať zatím v historii šampionátu nikdy nezklamala – co diváky čeká tentokrát? Živý online přenos začíná už v úterý od 19:00, zatímco televizní přenos na O2 TV Sport je naplánovaný ještě v ten samý večer od 22:00.

V letošním ročníku šampionátu Mercedes-Benz Virtual GP 2021 zatím není o zábavu nouze. O nejvyšší příčky se přetahuje hned několik závodníků a nejvíce se daří zejména Lukáši Podstatovi (Entropiq) a Lukáši Přádovi (ERT Racing Team). Hodně se ale může změnit ve druhé polovině sezóny, kdy na jezdce čeká přechod na formule, konkrétně ty z americké série IndyCar. Kdo ale na Nürburgringu? To uvidíme v úterý 1. června od 19:00, kdy začne živý online přenos komentovaný dvojicí Pavel Fabry a Marek Slezar.

Štítky: Virtual GP
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.