Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone se opět stává titulárním partnerem MČR v PC hrách, vrcholu české esportové sezóny

Letošní rok je bičován ze všech stran a trpí nejen všechny možné sporty, ale také ten náš milovaný, elektronický, ve kterém valná většina soutěží probíhá pouze online. Pojďme se tak společně nyní naladit na pozitivnější notu, a právě proto jsme rádi, že i tento rok pro vás máme jedno velké oznámení spojené s naší vlajkovou lodí.
Vodafone MČR 2020
Vodafone MČR 2020

Mistrovství České republiky letos staví 10 let od startu nové éry. Pokud bychom měli být přesní, tak už v dubnu to bylo 10 let, co vrcholná akce domácího esportu poznala české šampiony v mnoha titulech. Tradice se po dvou zastávkách v Hotelu Jezerka a dvou konáních na For Games v Praze vrátila opět tam, kde to všechno u nás začalo – do Brna. Letošní sezóna běží už od března a hráči Counter-Strike: Global Offensive a PlayerUnknown's Battlegrounds mají za sebou spoustu online turnajů, které postupně dokreslují pořadí MČR kvalifikace. Svět sužuje spousta omezení, ale my nepolevujeme a chystáme MČR v co nejlepší formě, jaká nám bude umožněna. A právě proto je naší ctí přivítat titulárního partnera letošního ročníku, společnost Vodafone.

Oblíbený mobilní operátor vstoupil na domácí esportovou scénu před několika lety a v rámci MČR nejprve podporoval mobilní gaming. V loňském roce se však po spolupráci například s eSubou a její akademií přesunul k počítačovým hrám, těm nejsledovanějším, které v lokálním prostředí udávají kurz. Ve světě Vodafone úzce podporuje třeba s elitní španělskou organizaci Giants Gaming a za sebou má partnerství s G2 Esports nebo pořadatelem největších světových turnajů ESL. Není tedy divu, že hledá ty nejvhodnější příležitosti také v našich luzích a hájích, a tak jsme moc rádi, že i tentokrát je společnost Vodafone titulárním partnerem celého ročníku.

Vodafone MČR 2020

Jubilejní desátý ročník vrcholné akce se opět obleče do červeného kabátku a ponese název Vodafone Mistrovství České republiky v počítačových hrách. Sezóna je v plném proudu a my se nemůžeme dočkat, až se staronovým společníkem postupně odhalíme vše, co si čeští a slovenští hráči zaslouží. Loni jsme s Vodafonem na samotném finále připravili například parádní chill out zónu, která dokreslila atmosféru oblíbeného eventu. V rukávu toho ale máme spoustu, ať už bude vyvrcholení letošní sezóny vypadat jakkoliv, takže se máte opravdu na co těšit!

Esport vnímáme jako velmi perspektivní odvětví a esportová komunita je pro nás přirozenou cílovou skupinou. Vodafone poskytuje stabilní mobilní i fixní připojení, které je pro profesionální hráče nepostradatelnou součástí jejich úspěchu. Navíc jsme nově spustili superrychlou gigabitovou síť, pro více než milion domácností a firem, takže hraní online her je nyní bez limitů,

říká Radek Hanzlík za společnost Vodafone.

Ačkoliv situace velkým akcím nepřeje, pracujeme na tom, abychom i letos českým fanouškům nabídli to nejlepší, co mohou v českém esportu vidět, a to ve špičkové kvalitě, na kterou jsou zvyklí. Jsem velmi rád, že můžeme spolupracovat s partnery, kteří opakovaně ukazují, že je rozvoj českého esportu zajímá a chtějí jej s námi neustále posouvat. Pevně věřím, že tradiční mistrovství v počítačových hrách, jako vlajková loď českého esportu, nabere ten správný směr a znovu vítám na palubě společnost Vodafone,

popisuje Tomáš Mikula, hlavní organizátor akce.

Závěrečná fáze Vodafone Mistrovství České republiky v počítačových hrách se uskuteční 6. až 8. listopadu a je naplánována v prostorách BVV, Veletrhů Brno, v pavilonu B. Vzhledem k současné situaci se však může místo konání měnit. Vstupenky budou již brzy v prodeji, pro aktuální informace sledujte sociální sítě a web akce.

Štítky: MČR 2020, MČR, Vodafone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.