Přejít k hlavnímu obsahu

Vrací se sinatraa na scénu? Oblíbená VALORANT hvězda naznačuje svůj návrat

10. 5. 2021 | 08:00 VALORANT
Oblíbený elitní hráč sinatraa to v posledních měsících neměl ani trochu lehké. Po obviněních ze sexuálního obtěžování, vznesených jeho bývalou přítelkyní, se pro tohoto VALORANT profíka zavřela veškerá vrátka. Sinatraa však nyní během své nucené pauzy od esportu začíná naznačovat svůj návrat. Uvidíme tak brzy znovu špičkového hráče v akci?
Sinatraa se možná brzy vrátí na scénu
Sinatraa se možná brzy vrátí na scénu
Zdroj: plus.auczar.com

Jay 'sinatraa' Won převážně prokázal své kvality již ve hře Overwatch, čímž si na scéně udělal jméno profesionála a talentovaného špičkového hráče FPS her. Úspěch na poli esportu sklízel i po přechodu na VALORANT, kde nadále exceloval a pokračoval ve své dominanci. Jeho kariéru, jak jsme vás již informovali, ovšem významně negativně ovlivnilo závažné a detailní obvinění ze sexuálního obtěžování, které ho po dobu vyšetřování úplně vyřadilo z účasti na esportových událostech.

Po obviněních vznesených Wonovou bývalou přítelkyní tak pro profesionálního hráče nastalo těžké období, během kterého nesměl ani reprezentovat svůj tým Sentinels, ani se po dobu vyšetřování účastnit akcí Riotu. Po celé kontroverzi se znenadání po Wonovi slehla zem a zlomená hvězda se tak maximálně mohla připravovat pro svůj možný návrat ke streamování.

Nedávno se však na jeho osobním Discordu objevily obrázky vykreslující, jak znovu hraje VALORANT. Zajímavé ale především je, že když se ho fanoušci tázali na možný návrat, sinatraa jim pouze tajemně sdělil "brzy", čímž všechny znovu navnadil. Není to ani zdaleka poprvé od celé kauzy, kdy se sinatraa znovu odhodlal ke hraní.

Dokonce se nyní také objevil na streamu své současné přítelkyně Emmyuh, kde divákům naznačil, že by se rád vrátil ke streamování. Jeho přítelkyně dále tvrdila, že by se mohl vrátit na scénu během května, ovšem prozatím se stále nesmí účastnit žádného z VALORANT turnajů. Je tedy dost možné, že v brzké době znovu oblíbeného hráče uvidíme, alespoň tedy na streamu.

Štítky: Sinatraa, návrat