Přejít k hlavnímu obsahu

War Thunder hráč chtěl přesvědčit vývojáře, kvůli manuálu k tanku mu ale hrozí vězení

30. 7. 2021 | 19:09 Všechny hry
War Thunder se svými velmi realistickými vojenskými stroji už několik let cílí na dospělejší publikum. V průběhu doby ale hráči našli nějaké chyby, které realističnosti ubíraly, a díky arkádové hratelnosti na tom hra není nejlépe. Úplnou třešničku ale před časem pomyslnému dortu nasadil voják, který zveřejnil přísně tajné dokumenty jen proto, aby ukázal, že se vývojáři mýlí.
Challenger 2
Challenger 2
Zdroj: War Thunder

War Thunder je arkádová bojová hra s tanky, která má za cíl realistické souboje a vzhled strojů. Jeden z fanoušků hry chtěl dokázat, že War Thunder zas tak realistický není a model tanku Challenger 2 je úplně špatně. Aby dokázal své přesvědčení, na fórum hry vyvěsil dokumenty britského ministerstva obrany.

Hráči s přezdívkou Pyrophoric tak hrozí v nejvyšším případě 14 let vězení. Jaká v tanku byla chyba? Dle všeho se jednalo o chybně umístěné čipy v rotoru palubní věže, což dokládají výše zmíněné zápisky. Je velice zajímavé, že "manuál" je přísně tajný i přesto, že se tento model od roku 2002 nevyrábí. Koho by to také nezmátlo, když na celém dokumentu bylo napsáno "Odtajněno". Protože se jedná o vojenské tajemství, hráčovi hrozí poměrně vysoký trest. To vše jen kvůli F2P hře, která si naprosto upřímně na žádnou realističnost, díky své arkádové hratelnosti, nehraje.

Dokumenty
Zdroj: techspot
Štítky: War Thunder
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.