Přejít k hlavnímu obsahu

xQc je už počtvrté zabanován na Twitchi. Co provedl nyní?

29. 7. 2021 | 08:36 Twitch.tv
Nechvalně proslulý streamer xQc si odnáší v pořadí svůj čtvrtý ban na Twitchi. Může za to porušení DMCA, pravděpodobně z jeho nedávného restreamu olympiády. Tak jako tak ale za chvíli bude tento populární streamer určitě zpět, poučený ze svých chyb. Tedy doufejme.
xQc
xQc
Zdroj: Twitch

Bývalý profesionální hráč Overwatche, full-time veleúspěšný Twitch streamer a internetová osobnost. Tak se dá popsat kanadský streamer Félix Lengyel s přezdívkou xQc. V minulosti dostal hned několik banů na svůj kanál, žádný z nich ale nebyl permanentní. Twitch totiž o svého nejsledovanějšího streamera nechce přijít. Přesto ale si musí udržet nějakou vážnost a spravedlnost, proto za některé přešlapy udělí ban, který nakonec dostal i xQc. 

A za co ho vlastně dostal? Za porušení DMCA, což není poprvé. Stalo se tak pravděpodobně při restreamu letošní olympiády. Samotný xQc napsal na Twitter toto: „Myslím si, že jsem dostal ban kvůli DMCA. Myslel jsem si, že to bude v pohodě, ale tomuto jsem mohl jednoduše předejít. Omlouvám se všem divákům za narušený zážitek, příště budu dávat pozor.“

Můžeme se jen domnívat, na jak dlouho ban je. Vzhledem k tomu, že je partnerem, a je to největší tahoun na čísla, ban bude maximálně na týden.

Zdroj: @xQc
Štítky: xQc
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.