Přejít k hlavnímu obsahu

Youtuber si zacementoval hlavu v mikrovlnce

8. 2. 2021 | 08:00 Všechny hry
Youtuber Jay Swingler původem z Anglie vymyslel hloupost, která na první pohled vypadá nevinně, on však skoro přišel o život. Všechno nakonec skončilo dobře a mikrovlnka byla z jeho hlavy po hodině odstraněna.
Jay Swingler
Jay Swingler

Anglický youtuber Jay Swingler má na svém Youtube účtu skoro 2 miliony odběratelů, proslavil se především svými komediálními kousky a pranky. Nedávno však vymyslel hloupost, při které skoro přišel o život. Dal si na svoji hlavu igelitový pytlík, na který následně položil mikrovlnku. Poprosil kamaráda aby použil směs k vytvrzení. Kamarádovi poté řekl ať použije fén a po deseti minutách fénování se směs pevně vyztužila v cement.

Když Jay vstal ze židle, nemohl dýchat. Přátelé neváhali a do mikrovlnky udělali díru, díky které mohl Jay alespoň trochu dýchat. Poté zavolali pohotovost. Podle prohlášení strávilo pět hasičů rozbíjením mikrovlnky a omítky z jeho hlavy celou hodinu. Jelikož Jay opravdu mohl přijít touto hloupostí o život, poplatek za výjezd a čas strávený činností platit nebude.

Měl by výjezd záchranářů uhradit ze svého?

Ano, situaci způsobil sám, měl by výjezd zaplatit
95% (19 hlasy)
Ne, i když způsobil situaci sám, šlo o život
5% (1 hlas)
Celkem hlasů: 20
Mikrovlnka na hlavě
Zdroj: 9gag.com
Štítky: Youtube