Přejít k hlavnímu obsahu

100 Thieves vynechají ELEAGUE Boston Major

13. 1. 2018 | 12:22 Counter-Strike 2
Organizace 100 Thieves oznámila, že její brazilský tým se nebude moct zúčastnit právě probíhajícího ELEAGUE Majoru.Brazilský tým měl svou cestu na ELEAGUE Boston Majoru začít v Legends části (skupinová část) až v pátek 19. ledna. Kvůli imigračním problémům však musí Brazilci párty jménem ELEAGUE Major vynechat.
Výchozí obrázek

Organizace 100 Thieves oznámila, že její brazilský tým se nebude moct zúčastnit právě probíhajícího ELEAGUE Majoru.

Brazilský tým měl svou cestu na ELEAGUE Boston Majoru začít v Legends části (skupinová část) až v pátek 19. ledna. Kvůli imigračním problémům však musí Brazilci párty jménem ELEAGUE Major vynechat.

Jádro týmu 100 Thieves svůj úspěch z Krakova v Bostonu nezopakuje (foto: HLTV.org)

Počet Legend se tak na ELEAGUE Majoru snižuje z 8 na pouhých 7. To tedy znamená, že se počet postupujích z Challengers části (kvalifikace) zvyšuje na 9. Tým 100 Thieves bude nahrazen jedním ze tří týmů se skórem 2-3, které o poslední místo zabojují v nadstavbě.

Kvůli konci neúčasti na Majoru přichází 100 Thieves také o svou samolepku, která od dnešního rána už nejde ve hře zakoupit. To podobně jako u TyLoo vystřelilo ceny samolepek do neskutečných výšin, takže klasická samolepka 100 Thieves se momentálně pohybuje ve výši kolem 9€, zatímco holo samolepka se prodává za ceny okolo 45€ a foil dokonce až za 140€.

Pro 100 Thieves měl být ELEAGUE Major prvním turnajem v nové sestavě, kterou kromě bývalého tria z Immortals ve složení HEN1, LUCAS1 a kNgV- tvoří ještě bývalý hráč SK Gaming fnx a brazilský matador bit. Na premiéru tohoto týmu si však budeme muset ještě počkat.

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.