Přejít k hlavnímu obsahu

60 000 Kč v CS:GO turnaji na LanCraftu!

3. 3. 2015 | 17:34 Counter-Strike 2
Na LanCraftu 2015 nebude chybět ani populární FPS Counter-Strike: Global Offensive s nevídanou částkou v hotovosti na tuzemsku - 60 tisíc Kč!Pro 30. edici LanCraftu v letošním roce si pro nás Lukáš "Jump" Vobecký připravil nevídanou akci, která delší dobu neznala své umístění. Tím se stalo ostravské výstaviště Černá louka - obrovský krok kupředu oproti doposud tradičnímu umístění v kulturním domě ve Starém Městě.
Výchozí obrázek

Na LanCraftu 2015 nebude chybět ani populární FPS Counter-Strike: Global Offensive s nevídanou částkou v hotovosti na tuzemsku - 60 tisíc Kč!

Pro 30. edici LanCraftu v letošním roce si pro nás Lukáš "Jump" Vobecký připravil nevídanou akci, která delší dobu neznala své umístění. Tím se stalo ostravské výstaviště Černá louka - obrovský krok kupředu oproti doposud tradičnímu umístění v kulturním domě ve Starém Městě.

Po oznámení jedněch z největších turnajů u nás ve hrách DotA 2 (40 000 Kč), StarCraft II (20 000 Kč) je načase oznámit i turnaj v Counter-Strike: Global Offensive, který vydá zatím největší částku v hotovosti vůbec - 60 000 Kč.

Na akci za necelých měsíců si sice budete muset oproti předchozím ročníkům připlatit (pro hráče 800 Kč předem, 900 Kč na místě), ceny ale budou stát za to. Kromě toho akce vydrží daleko větší nápor - vrchní hranice je totiž 720 hráčů!

Čtyřdenní akce se bude konat 23. - 26. července v ostravském výstavišti Černá louka, jak už bylo zmíněno výše, a mezi hrami kromě CSka, StarCraftu a Doty 2 uvidíme i oblíbený HearthStone a League of Legends.