Přejít k hlavnímu obsahu

Allu zkusí štěstí u Teamu Liquid

16. 12. 2015 | 08:09 Counter-Strike 2
Nejznámější finský hráč současné scény Aleksi 'allu' Jalli zkusí po několika pokusech v Evropě štěstí také v zámoří, vypomůže Teamu Liquid.Allu dosud působil u Ninjas in Pyjamas, odkud však minulý týden oznámil odchod. Dříve jsme ho mohli vidět také v mousesports, jinak působil pouze ve finských týmech. Právě po odchodu z NiP to vypadalo, že se pokusí po nějaké době opět složit ryze finskou sestavu, všechno ale může dopadnout úplně jinak. V blízké době vypomůže americkým Liquid.
Výchozí obrázek

Nejznámější finský hráč současné scény Aleksi 'allu' Jalli zkusí po několika pokusech v Evropě štěstí také v zámoří, vypomůže Teamu Liquid.

Allu dosud působil u Ninjas in Pyjamas, odkud však minulý týden oznámil odchod. Dříve jsme ho mohli vidět také v mousesports, jinak působil pouze ve finských týmech. Právě po odchodu z NiP to vypadalo, že se pokusí po nějaké době opět složit ryze finskou sestavu, všechno ale může dopadnout úplně jinak. V blízké době vypomůže americkým Liquid.

FugLy

Bude si muset FugLy hledat nové angažma? (Foto: HLTV.org)

Americká scéna v současnosti prochází změnami a nejeden tým vyměňuje alespoň jednoho hráče. Tahle sitace by mohla nastat u týmu Liquid, kteří se rozhodli Aleksiho 'allu' Jalliho vyzkoušet na krátkou dobu, jak by mohl sedět do týmu. Allu se k Liquid připojí namísto Jacoba 'FugLy' Mediny, který už si dneska zahostoval také u Cloud 9. Ten prohlásil, že během zkušební doby allu u Teamu Liquid si bude sám hledat nové angažmá. Volné místo má v současnosti právě Cloud 9 nebo CLG, přestavbu kádru mají před sebou také compLexity.

Zkouška allu u Liquidu proběhne při turnaji americké kvalifikaci Road to Vegas, tento turnaj však odehraje z Evropy s pingem 150, jak prohlásil Hiko na Redditu. Tohoto turnaje se účastí americká špička a například C9 s FugLym jako hostem podlehli překvapivě Enemy eSports 0:2. Team Liquid čeká ve čtvrtfinále duel proti týmu Dogmen.

Zkušební sestava Team Liquid pro Road to Vegas NA Qualifier:

{#Spojené státy americké} Eric 'adreN' Hoag
{#Spojené státy americké} Spencer 'Hiko' Martin
{#Spojené státy americké} Nick 'nitr0' Cannella
{#Spojené státy americké} Jonathan 'EliGE' Jablonowski
{#Finsko} Aleksi 'allu' Jalli 

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.