Přejít k hlavnímu obsahu

AORUS odhaluje základní desky Z370 s exkluzivně osazenou pamětí Intel® Optane™ s kapacitou 32 GB

22. 5. 2018 | 20:31 Všechny hry
Převezměte velení s architekturou Intel® Core™ i7+/i5+ a zvyšte výkon úložiště.
Výchozí obrázek

Převezměte velení s architekturou Intel® Core™ i7+/i5+ a zvyšte výkon úložiště.


Společnost GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, přední výrobce základních desek a grafických karet, oznámila příchod základních desek Z370 AORUS s exkluzivně osazenou pamětí Intel® Optane™ s kapacitou 32 GB a podporou architektury Intel® Core™ i7+/i5+. S využitím technologie Intel® Rapid Storage poskytují tyto základní desky uživatelům vyšší rychlost čtení a zápisu jejich úložišť, čímž zvyšují jejich výkon na neuvěřitelnou hodnotu.

Představujeme základní desky GIGABYTE s vestavěnou pamětí Intel® Optane™ 32 GB. Patří mezi ně čtyři modely – základní desky Z370 AORUS GAMING 7-OP, Z370 AORUS ULTRA GAMING WIFI-OP, Z370 AORUS ULTRA GAMING 2.0-OP a Z370 HD3-OP, které jsou plně kompatibilní s nejnovějšími technologiemi Intel® RST. Kromě přizpůsobení pro vylepšení výkonu je nejnovější generace technologie Intel® Optane™ Memory oproti předchozí generaci ještě efektivnější, neboť zvyšuje rychlost načítání a zápisu vysokokapacitních pevných disků, která odpovídá rychlosti SSD. Pod ochranou technologie GIGABYTE Ultra Durable nabízejí tyto desky vyšší stabilitu i trvanlivost systému, takže by si tyto základní desky neměli nechat ujít nechat ujít všichni, kdo usilují o lepší datovou propustnost při bezkonkurenční ceně.

Jackson Hsu, zástupce ředitele divize GIGABYTE Motherboard Business Unit poznamenal: „Společnost GIGABYTE nadále usiluje o vylepšení uživatelských zkušeností a maximalizaci výkonu pro hráče." Hsu dodává: „Mnoho hráčů používá SSD zejména pro instalaci OS plus vysokokapacitní pevný disk pro ukládání dat. Exkluzivní základní desky GIGABYTE s vestavěnou pamětí Intel® Optane™ s kapacitou 32 GB uživatelům umožňují využívat nejnovější technologie Intel® RST pro snadnější přístup k datům i na pevných discích."

Díky základním deskám GIGABYTE s exkluzivní zabudovanou pamětí Intel® Optane™ se rychlost přenosu dat u vysokokapacitního pevného disk snadno zvýší. Paměťový modul Intel® Optane™ je předinstalovaný a při instalaci softwaru musí uživatel vybrat, který SATA disk se má urychlit. Stávající data na jakémkoli pevném disku nebudou ohrožena, což z tohoto řešení činí pohodlnou, bezpečnou a úspornou volbu pro rychlejší systém s lepší odezvou.

Základní desky GIGABYTE Z370 AORUS GAMING 7-OP, Z370 AORUS ULTRA GAMING WIFI-OP, Z370 AORUS ULTRA GAMING 2.0-OP a Z370 HD3-OP s vestavěnou 32GB pamětí Intel® Optane™ Memory přinášejí mimořádný výkon, odezvu a stabilitu. Další informace o produktech a novinky týkající se těchto základních desek najdete na oficiálních stránkách společnosti GIGABYTE.

Štítky: PR článek