Přejít k hlavnímu obsahu

CLG konečně s kompletní sestavou

9. 12. 2014 | 15:06 League of Legends
Americký tým, kterému se hrubě nepovedl závěr loňské sezóny, představuje novou sestavu.Už od prohraného čtvrtfinále play-off letní sezóny proti Curse se spekulovalo, jak bude vypadat sestava Counter Logic Gaming v nové sezóně. Otazníky padaly nad všemi hráči, snad kromě Doublelifta, okolo kterého je tým postaven již dlouhou dobu.
Výchozí obrázek

Americký tým, kterému se hrubě nepovedl závěr loňské sezóny, představuje novou sestavu.

Už od prohraného čtvrtfinále play-off letní sezóny proti Curse se spekulovalo, jak bude vypadat sestava Counter Logic Gaming v nové sezóně. Otazníky padaly nad všemi hráči, snad kromě Doublelifta, okolo kterého je tým postaven již dlouhou dobu.

Pro mnohé bude největším překvapením, že se v sestavě udržel Austin 'Link' Shin. Tento midař v závěru sezóny nepodával stabilní výkony, nicméně ani to ho nestálo místo v týmu. Narozdíl od dvojice hráčů Dexter, Seraph, tedy dvojice přistěhovalců do Ameriky.

0

Sestava z loňské sezóny - zleva: dexter, Link, Doublelift, Seraph, Aphromoo.

Seraph, jakožto "vyhajpovaný" topař příchazející z Jižní Koreje, nezaujal - dalo by se řící, že nezapadl do sestavy a tak se po krátkém působení poroučí. Stejně jako dexter, který také v americké LCS příliš dlouho nevydržel a vrací se zpět do Evropy.

Namísto těchto dvou hráčů příchází ke Counter Logic Gaming dvě známá jména - z Dignitas příchází oblíbený topař Darshan 'ZionSpartan' Upadhyaha a do jungle příchází Jake 'Xmithie' Puchero, kterého můžeme znát z dřívějška například z Teamu Vulcun, kde se mu nejvíce dařilo.

Na kompletní sestavu CLG si však budeme muset ještě počkat. CLG jako tým se sice ukáže na turnaji IEM Cologne, nicméně tady bude hostovat v jungli Thomas 'ThinkCard' Slotkin. Předvede se tým nově pod vedení trenéra Williama 'Scarra' Li v dobrém světle?

Nynější sestava Counter Logic Gaming:

{#Kanada} Darshan 'ZionSpartan' Upadhyaha - Top Laner
{#Filipíny} Jake 'Xmithie' Puchero - Jungler
{#Spojené státy americké} Austin 'Link' Shin - Mid Laner
{#Spojené státy americké} Peter 'Doublelift' Peng - Marksman
{#Spojené státy americké} Zaqueri 'Aphromoo' Black - Support

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.