Přejít k hlavnímu obsahu

CLG představují dva nové hráče

31. 10. 2013 | 07:12 League of Legends
Americká organizace Counter Logic Gaming představuje pro nadcházející turnaj dvě změny ve svojí League of Legends sestavě.CLG jakožto dlouhodobě stabilní americký celek prošel po letním splitu LCS NA a nepostupu na Worlds dalšími změnami, jak už je to u nich obvyklé. Midař předělaný na junglera Michael 'bigfatlp' Tang a také Steve 'Chauster' Chau, který prošel za roky v CLG různými pozicemi, to je dvojka, která se s týmem rozloučila.
Výchozí obrázek

Americká organizace Counter Logic Gaming představuje pro nadcházející turnaj dvě změny ve svojí League of Legends sestavě.

CLG jakožto dlouhodobě stabilní americký celek prošel po letním splitu LCS NA a nepostupu na Worlds dalšími změnami, jak už je to u nich obvyklé. Midař předělaný na junglera Michael 'bigfatlp' Tang a také Steve 'Chauster' Chau, který prošel za roky v CLG různými pozicemi, to je dvojka, která se s týmem rozloučila.

Counter Logic Gaming ovšem uspěli v hlasování týmů, které se podívají na Intel Extreme Masters do Kolína nad Rýnem, kam se podívají společně s Cloud 9, což je nutí řešit sestavu hned nyní. A své nové posily oznámili na Twitteru, jak má dost týmů zvykem.

Nutno dodat, že tato sestava může být pouze pro tento turnaj a pokud přijde neúspěch, stát se může cokoli. Do barev CLG se tak minimálně na měsíc obleče již několikrát bývalý hráč tohoto amerického celku Zaqueri 'Aphromoo' Black, naposledy krátkédoboě hráč Curse, kterého doplní jungler druhého týmu Curse (Team LoLPro) Brian 'TrickZ' Ahn, který si odbude prémieru v CLG.

1
Sestava CLG z poslední odehrané části LCS NA.

Zmíněný turnaj IEM Cologne se odehraje v této německé metropoli v ESL Areně ve dnech 23. až 24. listopadu. Kromě CLG a Cloud 9 z Ameriky mají zatím potrvzené sloty ještě fnatic a Gambit Gaming, další dva týmy jsou prozatím neznámé.

Nynější sestava Counter Logic Gaming:

{#Spojené státy americké} Zach 'Nientonsoh' Malhas - Top Laner
{#Spojené státy americké} Brian 'TrickZ' Ahn - Jungler
{#Spojené státy americké} Austin 'LiNk' Shin - Mid Laner
{#Spojené státy americké} Yiliang 'Doublelift' Peng - AD Carry
{#Spojené státy americké} Zaqueri 'Aphromoo' Black - Support

Zdroj: Twitter @clgaming

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.