Přejít k hlavnímu obsahu

CPL Winter 2006 s nízkou účastí?

11. 11. 2006 | 17:14 Counter Strike 1.6
CPL Winter 2006 se nám blíží mílovými kroky a s postupujícím časem také roste očekávání fanoušků. Přestože soutěž začíná už za měsíc, zájem TOP klanů není zdaleka tak velký, jak se očekávalo. Pokud půjde vše takovým tempem jako dosud, úroveň letošního CPL Winter bude skutečně nízká. Svoji účast zatím oznámilo opravdu jen pár těch nejlepších světových týmů. Obvykle bývá tato soutěž označována jako nejlepší v roce a týmy se registrují i s pětiměsíčním předstihem. Tento rok tomu ovšem tak není. Stále však zbývá celý měsíc, a tak doufejme, že pesimismus není na místě a seznam klanů se nám začně průběžně rozrůstat. Zde je seznam zatím registrovaných TOP klanů:
Výchozí obrázek

CPL Winter 2006 se nám blíží mílovými kroky a s postupujícím časem také roste očekávání fanoušků. Přestože soutěž začíná už za měsíc, zájem TOP klanů není zdaleka tak velký, jak se očekávalo. Pokud půjde vše takovým tempem jako dosud, úroveň letošního CPL Winter bude skutečně nízká.

Svoji účast zatím oznámilo opravdu jen pár těch nejlepších světových týmů. Obvykle bývá tato soutěž označována jako nejlepší v roce a týmy se registrují i s pětiměsíčním předstihem. Tento rok tomu ovšem tak není. Stále však zbývá celý měsíc, a tak doufejme, že pesimismus není na místě a seznam klanů se nám začně průběžně rozrůstat.

Zde je seznam zatím registrovaných TOP klanů:

 Team 3D
 compLexity
 Team EG
 hoorai
 fnatic
 SK-Gaming
 Begrip-Gaming

zdroj: www.meetyourmakers.com

by inF