Přejít k hlavnímu obsahu

Čtyři produkty Logitech získávají ocenění CES Innovation Awards

4. 12. 2014 | 09:49 Všechny hry
Myši a klávesnice Logitech byly již 12. rok v řadě oceněny jako mimořádné produkty.
Výchozí obrázek

Myši a klávesnice Logitech byly již 12. rok v řadě oceněny jako mimořádné produkty.

NEWARK, Kalifornie — 3. prosince 2014 — Společnost Logitech dnes oznámila, že čtyři její produkty byly vyznamenány oceněním 2015 CES Innovation Awards. Tento rok získaly uznání tyto produkty: Logitech Bluetooth® Multi-Device Keyboard K480Logitech® G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse, Logitech® G402 Hyperion Fury™ Ultra-Fast FPS Gaming MouseLogitech® G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard.

„Výjimečný design je v nádherném souladu se životem člověka a spojuje umění s technologiemi tak, že pro uživatele tvoří jednotný celek," říká Bracken Darrell, prezident a generální ředitel společnosti Logitech. „Každý produkt, který vytvoříme, sleduje jednu ideu, která se při jeho používání zrcadlí v každém detailu. Snažíme se nejen o to, aby naše výrobky byly krásné, ale též aby přinášely zážitek, který je odliší od ostatních. Někdy je to zřejmé na první pohled a prostupuje to celým výrobkem, jindy v jemném rozdílu, který uživatel postřehne až později. Je nám ctí, že asociace CEA tohle naše úsilí rozpoznala a udělila nám tato ocenění.”

Tento rok asociace Consumer Electronics Association (CEA)® ocenila tyto produkty Logitech v následujících kategoriích:

Cena v kategorii počítačové příslušenství

 

  • Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480:

 

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 je první stolní klávesnice, jejíž specialitou je možnost spolupráce až se třemi bezdrátovými zařízeními, a to bez ohledu na jejich platformu. Nyní můžete psát výkaz na počítači a následně pouhým otočením přepínacího kolečka Easy-Switch™ odpovědět na zprávu ve vašem smartphonu a pak napsat tweet na tabletu.

Ceny v kategorii hráčský hardware & příslušenství

 

  • Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse:

 

Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse je plně přizpůsobitelná herní myš. Kombinuje první senzor na světě s rozlišením 12.000 DPI s vyspělými možnostmi nastavení podle povrchu a se závažíčky pro úpravu těžiště, aby vám tak pomohla získat co nejvyšší šance na vítězství.

Myš Proteus Core využívá pro nejvýkonnější a nejpřesnější senzor na světě exkluzivní technologii produktů v řadě Logitech G s názvem Delta Zero™. U myši Proteus Core si můžete zkalibrovat senzor podle fyzikálních a odrazivých vlastností konkrétního herního povrchu, upravit její hmotnost a vyvážit těžiště pomocí rozmístění až pěti závažíček o hmotnosti 3,6 g, přiřadit libovolný příkaz nebo makro každému z 11 programovatelných tlačítek, přesouvat mezi 5 nastaveními DPI.

 

  • Logitech G402 Hyperion Fury Ultra-Fast FPS Gaming Mouse:

 

Logitech G402 Hyperion Fury Ultra-Fast FPS Gaming Mouse je nejrychlejší herní myš na světě, vytvořená speciálně pro potřeby hráčů FPS her. Myš Hyperion Fury se vyznačuje exkluzivní technologií společnosti Logitech pro snímání pohybu Fusion Engine™, která dokáže spolehlivě sledovat pohyb rychlostí přes 12 metrů za sekundu, a je vybavena další exkluzivní technologií společnosti Logitech s názvem Delta Zero™ pro dosažení bezkonkurenční přesnosti. Na myši Hyperion Fury je osm programovatelných tlačítek a je možné okamžitě přepínat mezi čtyřmi úrovněmi nastavení rozlišení (DPI). A protože myš Hyperion Fury má spolehlivou rychlost přenášení signálů o pohybu v taktu 1 milisekundy, můžete si být jisti, že veškeré vaše příkazy budou vykonány prakticky v mžiku.

 

  • Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard:

 

Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard je nejvyspělejší mechanická herní klávesnice na světě. Význačnými vlastnostmi této klávesnice jsou nové mechanické spínače Romer-G vyvinuté exkluzivně společností Logitech, které nabízejí o 25 procent rychlejší sepnutí než jakékoli jiné mechanické spínače, dále je to zvýšená odolnost a inteligentní podsvícení. Klávesnice Orion Spark v sobě spojuje bleskurychlou odezvu kláves, vylepšenou přesnost a podsvícení, jež vyniká použitím různých barev v RGB škále, a to vše v provedení kladoucím důraz na výkon.

Prestižní ocenění CES Innovation Awards uděluje asociace CEA, pořadatel veletrhu International CES, který je globálním místem setkání pro všechny z oblasti spotřební elektroniky. Veletrh již od roku 1976 upozorňuje na úspěchy v oblasti produktového designu a inženýrství. Čtyři oceněné produkty společnosti Logitech budou vystavěny na veletrhu CES 2015, který se uskuteční ve dnech 6.- 9. ledna 2015 v Las Vegas.