Přejít k hlavnímu obsahu

Dark Tigers představují sestavu na tryout

1. 2. 2018 | 20:25 Counter-Strike 2
Organizaci Dark Tigers jsme v minulé sezóně mohli pravidelně vidět v bojích o medailové příčky, na Mistrovství ČR v CS:GO získali po prohře nad eXtatus bronz. Po rozpadu původní sestavy to nyní vypadá, že známé jméno z domácí scény díky nově složené pětici jen tak nezmizí.
Výchozí obrázek

Organizaci Dark Tigers jsme v minulé sezóně mohli pravidelně vidět v bojích o medailové příčky, na Mistrovství ČR v CS:GO získali po prohře nad eXtatus bronz. Po rozpadu původní sestavy to nyní vypadá, že známé jméno z domácí scény díky nově složené pětici jen tak nezmizí.

Tomáši 'Tomkeejs' Tomkovi se po triumfu na MSR v říjnu, a následné semifinálové účasti na MČR, tým postupně rozložil. Dark Tigers jsme neviděli ani v zimní sezóně Hitpoint Masters, a tak nebyl pádný důvod spěchat se skládáním nové pětky. Přece jenom, lednové přestupy byly nevyzpytatelné a nabídly toho opravdu hodně. Řada předních týmů své sestavy piluje a objevují se tak vhodní volní kandidáti a právě s nimi se Tomkeejs rozhodl kvalifikovat na V4 FSF.

Bude se triu Tomkeejs, EYO a beastik dařit jako na loňském MSR? (Foto: Y-Games)

Česko-slovenská kvalifikace do u nás nevídaného turnaje s prize poolem 500 000 Euro přilákala kompletní domácí špičku a byla i motivem pro týmy jako Dark Tigers, aby zkusily nějakou tu sestavu dát dohromady. V prvním kvalifikačním turnaji ještě Tomkeejs a spol. selhali v závěrečném kole proti Trust.Universe, v tom druhém se již nemýlili, ačkoliv to byl tuhý boj. Nejprve proti výběru Musíš Mířit Na Tělo a v závěrečné BO3 proti :thinking:, přemožiteli eSuby.

Při účasti na národním finále pro osm týmů, které čeká boj o dva sloty na turnaji v Budapešti, už bude Tomkeejsův tým pod křídly Dark Tigers oficiální a to jako tryout sekce. Vedle kapitána setrval z poslední sestavy i Ondřej 'EYO' Šťastný a v obou kvalifikacích se ukázal i nadaný střelec Luboš 'Tusi' Tusjak. Hráčskou pětici doplňuje Lukáš 'capseN' Koláčný, donedávna působící v Teamu Brute, a Sebastian 'beastik' Daňo, jehož v Teamu Gravity před pár dny nahradil Blogg1s. I Kaparzův bude jedním ze soupeřů temných tygrů v hlavní části kvalifikace na V4 FSF.

Již v prosinci jsme navázali komunikaci s Tomášem, kterého jsme požádali o sestavení týmu. Oslovili jsme ho především díky předchozí spolupráci, která byla pozitivní a přinesla mnoho dobrých výsledků. S vidinou spousty času na testování jsme se pustili do práce a sestava se aktuálně vykreslila tímto způsobem. CS:GO tým v této sestavě odcestuje také do Žiliny na první LAN turnaj, UNIZA Masters. Připomínám, že tým je stále v testovacím období a teprve následujících pár týdnů ukáže, zdali s těmito hráči podepíšeme smlouvy. Nicméně už teď je jasné, že pokud dojde ke změnám, tak to budou spíše změny kosmetické,

uvedl v oficiálním prohlášení Michal Hrdlička, předseda Dark Tigers.

Aktuální složení Dark Tigers:

{#Česká Republika} Tomáš 'Tomkeejs' Tomka
{#Česká Republika} Ondřej 'EYO' Šťastný
{#Česká Republika} Luboš 'Tusi' Tusjak
{#Česká Republika} Lukáš 'capseN' Koláčný
{#Česká Republika} Sebastian 'beastik' Daňo

Štítky: Dark Tigers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.