Přejít k hlavnímu obsahu

device se vrací do akce na ELEAGUE Majoru!

11. 1. 2018 | 22:45 Counter-Strike 2
Dánský hráč a hvězda týmu Astralis, Nicolai "device" Reidz, se po absenci vrátí zpět do akce na ELEAGUE Boston Major.Zkušený Dán a vítěz loňského ELEAGUE Atlanta Major Nicolai "device" Reedtz se vrací do sestavy Astralis po té, co ze zdravotních důvodů chyběl týmu na BLAST Pro Series Copenhagen, ESL Pro Leagues S6 Finals a ECS S4 Finals.
Výchozí obrázek

Dánský hráč a hvězda týmu Astralis, Nicolai "device" Reidz, se po absenci vrátí zpět do akce na ELEAGUE Boston Major.

Zkušený Dán a vítěz loňského ELEAGUE Atlanta Major Nicolai "device" Reedtz se vrací do sestavy Astralis po té, co ze zdravotních důvodů chyběl týmu na BLAST Pro Series Copenhagen, ESL Pro Leagues S6 Finals a ECS S4 Finals.

Zatím nebylo jisté, jestli se device stihne do ELEAGUE Majoru dát dohromady a hrozilo, že tým bude muset nastoupit se svým coachem Zonicem. 22 letý hráč se však naštěstí vrací do sestavy právě včas na to, aby pomohl Astralis v cestě k vítězství. Astralis k této příležitosti vydali na Twitteru video, ve kterém device oznamuje comeback děkuje fanoušům za podporu.

I když před pauzou byl device hlavním AWP týmu, po jeho návratu zůstane hlavním AWP dupreeh, který se této role ujal v při absenci svého spoluhráče. Device se tak přesune do role lurkera, na které působil dříve.

Cesta na ELEAGUE Boston začíná pro Astralis, kteří si díky umístění v nejlepší osmičce na PGL Kraków zajistili účast rovnou v Legends části, až 19. ledna. Do té doby budou mít Dánové v Atlantě bootcamp, kde se budou na Major připravovat.

Astralis na ELEAGUE Boston Majoru nastoupí v této sestavě:

{#Dánsko} Nicolai "device" Reedtz
{#Dánsko} Peter "dupreeh" Rothmann
{#Dánsko} Andreas "Xyp9x" Højsleth
{#Dánsko} Markus "Kjaerbye" Kjærbye
{#Dánsko} Lukas "gla1ve" Rossander

{#Dánsko} Danny "zonic" Sørensen - trenér

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.