Přejít k hlavnímu obsahu

DH Leipzig: Scruffy bohužel končí

28. 1. 2018 | 13:06 Hearthstone
Leden už skoro došel ke svému konci a po Worlds nastal čas na další velký turnaj. Tentokrát už nebudou chybět ani Češi, do Německa, místa konání DreamHack Leipzig, vyslali hojnou výpravu Inside Games i eSuba. Jak se bude našim hráčům dařit?UPDATE #3: Tak to bohužel nevyšlo. Scruffy nenavázal na neuvěřitelný výkon Vanika z DH Winter a po prohře se Zanananananem se s turnajem loučí v TOP8. I tak ale ukázal, že HS umí hrát i na evropské scéně. Hodně štěstí do budoucna.
Výchozí obrázek

Leden už skoro došel ke svému konci a po Worlds nastal čas na další velký turnaj. Tentokrát už nebudou chybět ani Češi, do Německa, místa konání DreamHack Leipzig, vyslali hojnou výpravu Inside Games i eSuba. Jak se bude našim hráčům dařit?

UPDATE #3: Tak to bohužel nevyšlo. Scruffy nenavázal na neuvěřitelný výkon Vanika z DH Winter a po prohře se Zanananananem se s turnajem loučí v TOP8. I tak ale ukázal, že HS umí hrát i na evropské scéně. Hodně štěstí do budoucna.

UPDATE #2: Scruffy jede! Po výborném výkoně v základní části, který ho dostal až do TOP16, v turnaji pokračuje opět skvělými výkony. V prvním zápase sice nestačil na hráče Rotorone, následně si ale poradil s VanilaKushem. Ve třetím zápase narazil opět na Rotoroneho, tentokrát ale nezaváhal a porazil ho. Neminul ho tedy postup do další části, kterou odehraje zítra dopoledne.

UPDATE #1: První herní den je za námi a našim se bohužel moc nedařilo. Skupinová část se nevydařila ani jednomu hráči iG, úspěšný nebyl ani reprezentant Team ICE Dragons, Litiq. Alespoň eSubas toto zklamání trochu napravila, i když Faeli, ecoo, Jarla a ani Vanik na konkurenci nestačili, Scruffy nezklamal a postoupil až do TOP16. Přejemu mu hodně štěstí!

První sezóna letošního roku je skoro za námi a tak nastal nejvyšší čas na první velký turnaj tohoto roku s česko-slovenskou účastí. Ano, DreamHack v německém Lipsku započne již zítra. Na turnaji bude bojovat rovnou 64 hráčů, 32 z online a 32 z offline kvalifikace. Zatímco druhých dvaatřicet hráčů zatím známo není, mezi třiceti dvěma hráči, které již známe z online kvalifikace, je několik našich hráčů. Za tým Inside Games v Lipsku již jistě nastoupí Pardub s Findanem, eSubu zase bude reprezentovat duo Jarla/Faeli. Svého zástupce bude mít v Německu i Team ICE Dragons, v online kvalifikaci si spot zajistil Litiq.

Tito hráči ale dost možná nebudou jediní našinci, kteří si v Lipsku zahrají. Spolu s Jardou a Faelim za eSubu do německa jede i Ecoo, Vanik a Scruffy, ti ale budou muset o svůj spot bojovat právě v offline kvalifikaci. Ale i kdyby Scruffy a Ecoo s Vanikem postoupit nezvládli, Česko bude mít v Německu zástupců opravdu hodně. Vydaří se jim německý turnaj stejně jako DH Winter ve Švédsku, nebo pojedou domů smutní?

Prizemoney:

  • 1. místo: € 5 000
  • 2. místo: € 2 000
  • 3.-4. místo: € 1 000
  • 5.-8. místo: € 250
  • Štítky: DH Leipzig, dreamhack
    miluju videohry a hlavně ligu legend