Přejít k hlavnímu obsahu

Do Ninjas in Pyjamas míří dennis, končí Xizt

13. 2. 2018 | 17:25 Counter-Strike 2
Legendární švédský tým NiP přichází s další změnou v sestavě! Do týmu přichází pistol god Dennis "dennis" Edman, který nahradí IGL týmu, Richarda "Xizt" Landströma.Příchod dennise do NiP je další změnou u tohoto legendárního týmu v krátké době. Těsně před cs_summit2 totiž v NiP skončil coach týmu THREAT, kterého nahradil pita. Dnes u Ninjů proběhla další změna - končí dlouholetý IGL Xizt, kterého nahradí dennis.
Výchozí obrázek

Legendární švédský tým NiP přichází s další změnou v sestavě! Do týmu přichází pistol god Dennis "dennis" Edman, který nahradí IGL týmu, Richarda "Xizt" Landströma.

Příchod dennise do NiP je další změnou u tohoto legendárního týmu v krátké době. Těsně před cs_summit2 totiž v NiP skončil coach týmu THREAT, kterého nahradil pita. Dnes u Ninjů proběhla další změna - končí dlouholetý IGL Xizt, kterého nahradí dennis.

dennis se naposledy objevil v akci na BLAST PRO Copenhagen, kde zaskakoval v Astralis (foto: HLTV.org)

I když se může zdát, že změna přišla hned po nepovedeném cs_summit2, kde Švédi skončili úplně poslední, není tomu tak - výměna Xizta za dennise už byla údajně nachystaná před pár týdny. Právě Xizt byl dlouhou dobu kritizován a bylo mu vyčítáno, že jeho taktiky jsou zastaralé. Tuto pozici zaplní právě dennis, který si ji vyzkoušel už v týmech Fnatic a GODSENT.

Ninjas in Pyjamas se dlouhou dobu potýkají s hodně smíšenými výsledky. Poslední vítězný event byl pro tyto Švédy IEM v Oaklandu, od kterého si však připisují hlavně samá poslední místa. Zároveň se tito legendární Švédi už skoro 2 roky nedokázali dostat na major, což týmu sebevědomí rozhodně nepřidává. Z minulosti ale víme, že pokud něco dokáže NiP nakopnout k lepším výsledkům, je to právě změna v sestavě. Jestli to dokáže i tato změna uvidíme už na IEM v Katovicích, které začíná za dva týdny.

Ninjas in Pyjamas se budou od teď objevovat v této sestavě:

{#Švédsko} Patrik "f0rest" Lindberg
{#Švédsko} Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
{#Švédsko} William "draken" Sundin
{#Švédsko} Fredrik "REZ" Sterner
{#Švédsko} Dennis "dennis" Edman

{#Švédsko} Faruk "pita" Pita - coach

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.