Přejít k hlavnímu obsahu

Druhá Bitva nad Šporkou se stěhuje do Luhačovic

13. 3. 2018 | 16:09 Hearthstone
Pamatujete si loňskou Hearthstone akci s názvem Bitva nad Šporkou? Netradiční podání turnaje pořádaného kapitánem eSuby s ještě netradičnějším formátem hlásí návrat.
Výchozí obrázek

Pamatujete si loňskou Hearthstone akci s názvem Bitva nad Šporkou? Netradiční podání turnaje pořádaného kapitánem eSuby s ještě netradičnějším formátem hlásí návrat.

Oldřich 'Faeli' Mahdal loni v červenci uspořádal první domácí House Cup, tedy formát turnajů převážně populárních v zahraničí. Díky celému podání byla akce úspěšná a nyní se vrací se svou druhou edicí, která se stěhuje ze severočeského Nového Boru do moravských Luhačovic. Pravý důvod stěhování nevíme, jestli vyschla Šporka nebo tak, ale LAN Party Hotel je správnou volbou.

Luhačovický projekt spuštěný v loňském roce už přivítal stovky zákazníků nebo bootcampy Lolkařů z Play With Soul a CSkařů z Majestic Lions. Nyní přijde na řadu první větší akce s cílením na domácí esportovou scénu, jejíž oficiální název ještě není znám. To ovšem neplatí o termínu, takže pokud nechcete přijít o nefalšovanou zábavu v podání elit domácí Hearthstone scény, zapište si do kalendářů víkend 13. až 15. dubna. Celému turnaji ještě budou předcházet online kvalifikace, o veškerých nových informacích se dozvíte buď u nás na webu, nebo na Faeliho FB fanpage.

Štítky: LAN Party Hotel
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.