Přejít k hlavnímu obsahu

Fnatic Mozilla - rozhovor

21. 3. 2013 | 12:26 League of Legends
Událo se mnoho změn, máme hned dva domácí reprezentanty ve Fnatic Academy. Podívejte se na rozhovor s jedním z nich - Mozim.
Výchozí obrázek

Událo se mnoho změn, máme hned dva domácí reprezentanty ve Fnatic Academy. Podívejte se na rozhovor s jedním z nich - Mozim.

 Mozilla se spolu s  Kazmitchem objevili oficiálně pod barvami týmu  Fnatic. Spolu s  Rekklesem vytvořili Fnatic Academy, amatérský tým, který má obrovský potenciál a bude mířit hodně vysoko. Je to zároveň poprvé, co máme domácího zástupce v nějakém přestižním zahraničním celku a navíc máme hned dva. Připravili jsme si pro vás exkluzivní rozhovor s ex-kapitánem týmu eXtatus Mozillou. Pro přehlednost je rozhovor rozdělen do tří kategorií a otázky očíslovány. Důvodů k rozhovoru bylo hned několik, jsme jedině rádi, že vám můžeme předat nějaké informace jednoho z nejzkušenějších a nejoblíbenějších hráčů u nás. Přejeme vám mnoho zábavy a věříme, že se při čtení dozvíte řadu zajímavých a důležitých faktů. Tak pojďme na to, jednadvacet otázek pro jednadvacetiletého Mozillu!

(Příští týden se můžete těšit na rozhovor s Kazmitchem)

ZAHRANIČNÍ SCÉNA

1) Ahoj Mozi, začneme pěkně popořádku, představ se nám pro ty čtenáře, kteří tě ještě neznají.

Zdravím všechny čtenáře. Jmenuji se Pavel Klaban, v League of Legends vystupuji pod přezdívkou Mozilla, je mi 21 let a živím se jako progamer.

Dalších dvacet otázek a odpovědí a celý zbytek článku najdete zde.