Přejít k hlavnímu obsahu

FNS opouští CLG

15. 12. 2015 | 22:03 Counter-Strike 2
Americká organizace CLG dnes na svých internetových stránkách oznámila odchod Pujana "FNS" Mehta z týmu.CLG se už dlouhou dobu trápí a dělají mu obtíže dostat se přes skupinové fáze na velkých turnajích. Příkladem může být ESL ESEA Pro League, IEM San Jose nebo DreamHack Cluj Napoca. Tým se nedávno rozhodl předat vedení Stephenu "reltuC" Cutlerovi, aby se Pujan "FNS" Mehta mohl více soustředit na svůj výkon, nicméně ani potom se tým nikam neposunul.
Výchozí obrázek

Americká organizace CLG dnes na svých internetových stránkách oznámila odchod Pujana "FNS" Mehta z týmu.

CLG se už dlouhou dobu trápí a dělají mu obtíže dostat se přes skupinové fáze na velkých turnajích. Příkladem může být ESL ESEA Pro League, IEM San Jose nebo DreamHack Cluj Napoca. Tým se nedávno rozhodl předat vedení Stephenu "reltuC" Cutlerovi, aby se Pujan "FNS" Mehta mohl více soustředit na svůj výkon, nicméně ani potom se tým nikam neposunul.

fns

FNS už není součástí CLG (Foto: HLTV.org)

A proto se organizace rozhodla o jeho odchodu. Tým teď bude hledat náhradu. CLG také oznámila, že nastanou změny v sestavě i trenérovi. K týmu se možná připojí Faruk "pita" Pita, který byl s týmem na nedávné události. Na oznámení si však budeme muset počkat.

"Nechci hrát pro finanční stabilitu. Chci vyhrávat, ale z naší sestavou se to nikdy nepodařilo. Mám v plánu si teď dát přestávku a uvidím, jaké příležitosti přijdou."

Pujan "FNS" Mehta pro HLTV.org

Aktuální sestava CLG:

{#Spojené státy americké} Tarik 'Tarik' Celik
{#Spojené státy americké} James 'hazed' Cobb
{#Spojené státy americké} Josh 'jdm64' Marzano
{#Spojené státy americké} Stephen 'reltuC' Cutler

Zdroj: HLTV.org
Štítky: CLG