Přejít k hlavnímu obsahu

Forg1ven kompletuje sestavu týmu Origen

9. 4. 2018 | 23:00 League of Legends
Álvaro Arbeloa byl představen jako partner španělské League of Legends organizace Origen. Bývalý fotbalista Realu Madrid nebo Liverpoolu se tak zapojuje do projektu, který má za cíl tuto značku opětovně nastartovat a vrátit xPekeho týmu Origen jeho někdejší slávu.
Výchozí obrázek

Álvaro Arbeloa byl představen jako partner španělské League of Legends organizace Origen. Bývalý fotbalista Realu Madrid nebo Liverpoolu se tak zapojuje do projektu, který má za cíl tuto značku opětovně nastartovat a vrátit xPekeho týmu Origen jeho někdejší slávu.

UPDATE 5. 4.: Tým oficiálně posiluje hvězdný dánský midlaner Henrik "Froggen" Hansen, který si v minulosti zahrál za týmy jako CLG.EU, Evil Geniuses, Alliance nebo Echo Fox. Zároveň také jeho agent a bývalý spoluhráč dexter potvrdil, že se jedná pouze o smlouvu pro European Masters. Hlavním cílem Origen tak bude návrat do povědomí díky vysloužilým hvězdám.

UPDATE 9. 4.: Posledním hráčem týmu se stává hvězdný marksman Forg1ven. Tento Řek je vnímán jako jeden z nejlepších AD Carry hráčů Evropy v historii a za jeho největší úspěch se dá považovat dosáhnutí na semifinále na Worlds 2016 s týmem H2K. Tehdy nahradil zraněného českého marksmana, Aleše "Freeze" Kněžínka.


Spekulace o propojení Arbeloy s týmem Origen se objevily minulý týden poté, co na svém Twitteru sdílel zprávu o reinkarnaci týmu, která v sobě nesla i hashtag #OGresurrection. Teď je vše již oficiálně potvrzeno. Do dění kolem týmu Origen, jenž proslavil samotný zakladatel a bývalý hráč Fnatic xPeke, se pravděpodobně vložil zároveň i se svým bratrem, který je investorem.

Spolu s návratem oznámil Origen v minulých dnech i příchod dvou hráčů do obnovených řad. Jako první byl představen legendární jungler inSec, jehož poslední štace byla v čínském týmu DS Gaming a ačkoliv se v minulosti proslavil jako jeden z nejlepších lesapánů, poslední roky se mu příliš nedařilo. Druhým hráčem Origen je rovněž Korejec, dvojnásobný účastník Worlds Expect.

Na zbytek oficiální sestavy si budeme muset ještě pár dnů počkat, ale již teď je jasné, že nově složený line-up uvidíme na blížícím se European Masters, jehož skupinová fáze začíná 14. dubna. Vše by ale mělo směřovat k chystanému franchisingu v roce 2019 po vzoru americké LCS. 

Mezi nejčastěji skloňovanými jmény pro zbytek týmu patří další vysloužilé hvězdy Henrik 'Froggen' Hansen a Konstantinos 'FORG1VEN' Tzortziou, který si dres Origen již v minulosti oblékl. Že by se pátým hráčem a supportem stal samotný Enrique 'xPeke' Cedeño Martínez? Už se nemůžeme dočkat!

Prozatímní sestava LoL týmu Origen:

{#Korejská republika} Ki "Expect" Dae-han 
{#Korejská republika} Choi "inSec" In-seok
{#Dánsko} Henrik "Froggen" Hansen 
{#Řecko} Konstantinos-Napoleon "FORG1VEN" Tzortziou 
{#Dánsko} Jesse "Jesiz" Le 

Štítky: Origen