Přejít k hlavnímu obsahu

Fraternitas oficiálně představují OW sekci

18. 7. 2016 | 00:56 Overwatch
Již nějaký pátek jsme mohli na domácích turnajích vidět název týmu Fraternitas, ovšem organizace prozatím mlčela. Oficiálně představení přišlo až koncem tohoto víkendu.
Výchozí obrázek

Již nějaký pátek jsme mohli na domácích turnajích vidět název týmu Fraternitas, ovšem organizace prozatím mlčela. Oficiálně představení přišlo až koncem tohoto víkendu.

Šestice kapitána Petra 'kunhuta' Sedláčka nejprve působila pod názvem yolow, ale dnes je tomu den a měsíc, kdy byl MČR slot přejmenován na Fraternitas a my jsme se koněčně dočkali razítka tohoto přesunu. Pod dřívější přezdívkou pecAn mohou fanoušci znát Sedláčka jako dřívějšího hráče BF3, odkud se poznal se svým spoluhráčem eraserheadem. V týmu působí několik dalších hráčů se zkušenostmi z jiných her, jako je Dota 2 nebo League of Legends.

Kluci během svého působení sice drobně hýbali sestavou, ale v aktuálním složení se jsme Fraternitas mohil vidět na předních příčkách domácích turnajů. Vyvrcholením jejich formy bylo prvenství na červnovém finále Go4Overwatch CZ/SK. Více prozradil kapitán kunhuta:

„Pod vlajkou FTS neoficiálně fungujeme už zhruba měsíc, během kterého jsme snažili zúčastnit většiny tuzemských (primárně pro zajištění slotu na letošním MČR), ale i některých evropských turnajů. V tuhle chvíli se budeme určitě dále věnovat českým turnajům s větším důrazem na ty mezinárodní, kde je sice velká konkurence, ale kde také můžeme získat spoustu cenných zkušeností pro náš tým.“

Aktuální složení OW týmu Fraternitas:

{#Česká Republika} Petr 'kunhuta' Sedláček
{#Česká Republika} Prokop 'eraserhead' Prajzler
{#Slovenská Republika} Andrej 'we1n' Mateček
{#Česká Republika} Ivo 'ivanhoe' Nesvadba
{#Česká Republika} Daniel 'Cejloncaj' Schneidr
{#Česká Republika} Tomáš 'Xenbek' Vongrej

Štítky: Fraternitas
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.