Přejít k hlavnímu obsahu

Freakazoid končí v Cloud 9

13. 4. 2016 | 11:24 Counter-Strike 2
Ryan "freakazoid" Abadir končí v týmu Cloud 9, jehož byl součástí od dubna 2015. Oznámila to organizace na svých webových stránkách.Po přijetí Ryana "freakazoid" Abadira spolu s Tylerem "Skadoodle" Lathamem do sestavy zažili Cloud 9 obrovský vzestup, součástí kterého bylo také památné léto v roce 2015, kdy se dokázali C9 probojovali do finále na EEPL S1 Finals, ESWC 2015 a FACEIT Stage 2 Finals.
Výchozí obrázek

Ryan "freakazoid" Abadir končí v týmu Cloud 9, jehož byl součástí od dubna 2015. Oznámila to organizace na svých webových stránkách.

Po přijetí Ryana "freakazoid" Abadira spolu s Tylerem "Skadoodle" Lathamem do sestavy zažili Cloud 9 obrovský vzestup, součástí kterého bylo také památné léto v roce 2015, kdy se dokázali C9 probojovali do finále na EEPL S1 Finals, ESWC 2015 a FACEIT Stage 2 Finals.

Freakazoid

Freakazoid si bude muset najít nový tým (foto: HLTV.org)

Pád týmu přišel na podzim loňského roku, kdy tým nedokázal přidat další úspěch, po čemž následoval odchod jednoho z nejlepších in game leaderů, Seana "seang@res" Garese z Cloud 9, kterého nahradil Jake "Stewie2K" Yip. V roce 2016 se ukázalo, že klíčový hráč tohto amerického týmu byl právě Gares. Právě taktiky a sehranost se jevily jako největší problém Cloud 9. Problémy s vedením a velmi slabá T strana zapříčinila, že kromě kvalifikace na MLG Columbus si Američané nepřipsali jediný úspěch.

Po nevyrovnaných výkonech a vypadnutí ve skupině na MLG Columbus oznámila organizace Cloud9, že i přes to, že freakazoid zůstává pod smlouvou do konce roku, tak končí v aktivní sestavě. Abadirovi také příliš nepomohl kontroverzní spor s Aleksandrem "s1mple" Kostylievem, po kterém freakazoid musel dokonce absolvovat seminář slušného chování.

Během hledání pátého hráče bude za Abadira zaskakovat Eric "adreN" Hoag, který zažil s během jeho posledních dní v týmu Liquid cestu do semifinále na MLG Columbus, ve kterém těsně prohráli proti vítězi turnaje Luminosity Gaming. Hoag se teď bude snažit aspoň na čas vrátit týmu Cloud 9 zašlou slávu.

Sestava Cloud 9 je teď následující:

{#Spojené státy americké} Jordan "n0thing" Gilbert
{#Kanada} Mike "shroud" Grzesiek
{#Spojené státy americké} Tyler "Skadoodle" Latham
{#Spojené státy americké} Jake "Stewie2K" Yip
{#Spojené státy americké} Eric "adreN" Hoag (stand-in)

Zdroj: cloud9.gg
Štítky: Cloud 9
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.