Přejít k hlavnímu obsahu

FTS bohužel v Challenger Series neuvidíme

3. 5. 2016 | 20:33 League of Legends
Den D nastal. Dnes večer se dozvíme, zda-li Fraternitas splní svůj cíl a jako první Češi postoupí do vytoužené Challenger Series.
Výchozí obrázek

Den D nastal. Dnes večer se dozvíme, zda-li Fraternitas splní svůj cíl a jako první Češi postoupí do vytoužené Challenger Series.

Letní split je za rohem a mimo LCS by pro tuzemskou komunitu mohla být vysoce sledovaná také Challenger Series. Pouhý jeden zápas od postupu do EU CS je tým pod vedením Petra "Denyk" Haramacha. Po freewinu a vítězství 2:0 nad Teamem eXanimo je poslední BO3 od postupu do této soutěže. Tým svoji přípravu nezanedbal a doufejme, že víkendový bootcamp vedený dvojicí bratrů Kněžínků posunul tým opět o nějaký ten level nahoru.

Jejich soupeřem bude v úterý večer tým Forge, respekt budí zejména dvojice Korejců v řadách Forge nebo Finové protřelí Challenger Series Taikki a Hiiva. Tyto dva týmy se utkají o jediný slot z EU Nordic/East, další tři týmy doplní Challenger Series z kvalifikace na Westu. Fandit večer české týmu, který již za pár hodinu může být opět krok blíže k vysněnému LCS, můžete mimojiné na oficiálním streamu týmu Fraternitas v podání dvojice Xnapyho, Mycountry.

Team Forge {#Evropská unie}
vs.{#Česká Republika} Fraternitas
Mimic {#Korejská republika}
Taikki {#Finsko}
Jiizuké {#Itálie}
GAP {#Korejská republika}
Hiiva {#Finsko}
 
{#Slovenská Republika} odstranovac
{#Česká Republika} Jejky
{#Česká Republika} zoiren
{#Česká Republika} Thale
{#Česká Republika} Denyk
 3. 5. 19:00 
2 

 0

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.