Přejít k hlavnímu obsahu

HellRaisers mají novou sestavu, bondik odchází

11. 8. 2017 | 18:33 Counter-Strike 2
Sestava ukrajinské organizace HellRaisers prochází výraznou obměnou. Tým po Martinu "STYKO" Stykovi opouští i ukrajinská stár bondik.První ránu uštědřil týmu HellRaisers dlouho očekávaný odchod Martina "STYKO" Styka, který přešel ke konkurenčním Mousesports, kde se již čím dál tím více profiluje česká hvězda Tomáš "oskar" Šťastný. 
Výchozí obrázek

Sestava ukrajinské organizace HellRaisers prochází výraznou obměnou. Tým po Martinu "STYKO" Stykovi opouští i ukrajinská stár bondik.

První ránu uštědřil týmu HellRaisers dlouho očekávaný odchod Martina "STYKO" Styka, který přešel ke konkurenčním Mousesports, kde se již čím dál tím více profiluje česká hvězda Tomáš "oskar" Šťastný. 

K odchodu se nakonec domluvil s vedením o odchodu ze sestavy, která se tak rozhodla učinit osvěžovací proceduru. Na tu hráči přistoupili a tak se Vladyslav "bondik" Nechyporchuk rozloučil s dresem HellRaisers, který nosil od dubna loňského roku.

HellRaisers tak mají dvě volná v týmu, které bylo potřeba zaplnit na místo těchto hráčů. Nově se do podvědomí hráčů dostává duo woxic-ISSAA, kteří doposud hrávali s týmem GuX & Friends nebo v různých FaceIT soutěží. Nově se tak hráči dostávají na světovou úroveň, neboť podle všeho by se měli zapojit do sestavy, která bude hrát i ESL Pro League S6. Zde ale ambice HR nekončí, stejně jako v červenci se budou chtít dostat do kvalifikace o Major turnaj a toto je pro nováčky v sestavě solidní nášup stresu a zodpovědnosti.

"Poté, co nám odešel Martin a přišla řada možností, rozhodli jsme se, že sestavíme nový tým, který bude mít chuť a náladu hrát na vrcholu. Z některých důvodů jsme proto propustili bondika a doufáme, že to tak bude nejlepší jak pro něj, tak i pro nás. 

Na nové pozice přichází čerstvá krev, pro kterou jsme se rozhodli po mnoha diskuzích. Chceme také zároveň experimentovat s in-game rolema hráčů tak, aby to rezonovalo jejich oblíbené pozice a aby se cítili dobře," prozradil trenér Shevcov.

Sestava HellRaisers

{#Ukrajina} Kirill "ANGE1" Karasiow
{#Slovenská Republika} Patrik "Zero" Žúdel
{#Maďarsko} Bence "DeadFox" Böröcz
{#Turecko} Özgür "woxic" Eker
 Issa "ISSAA" Murad

{#Ukrajina} Ivan "Johnta" Shevcov

Štítky: HellRaisers