Přejít k hlavnímu obsahu

HellRaisers uvolnili Zera k hledání angažmá

27. 12. 2017 | 19:33 Counter-Strike 2
Už od října seděl v HellRaisers Zero na lavičce, bez větší šance na návrat do základní sestavy. Není tedy divu, že dnes přichází zpráva o jeho naprostém konci v HR. Kam zamíří nyní?
Výchozí obrázek

Už od října seděl v HellRaisers Zero na lavičce, bez větší šance na návrat do základní sestavy. Není tedy divu, že dnes přichází zpráva o jeho naprostém konci v HR. Kam zamíří nyní?

Patrik "Zero" Žúdel, jeden z nejlepších hráčů Česka a Slovenska, je už nějakou tu dobu bez angažmá a pouze hřeju lavičku v HellRaisers. Ano, po odchodu jeho dlouhodobého kamaráda STYKA do mousesports HR nestíhali a z týmu, který hrál na Majoru, tu byl celek, jež už není o moc výše, než eXtatus a Zero na tom bohužel nesl nemalý podíl. To způsobilo právě jeho bench a prakticky i konec v tomto, pro něj srdcovém, týmu, se kterým se podíval na Major.

Oficiálně byl ale stále veden na soupisce, i když bylo jasné, že si za HR už nezahraje. No, jiný tým by za něj musel vyplatit opravdu tučné odstupné, takže ani přestup nevypadal moc reálně. A tak Zero seděl na lavičce, trénoval, ale nehrál. To se ale teď naštěstí změní! Jak totiž ukrajinská organizace oznámila, Zero už nadále nebude působit jako její hráč a stává se tím pádem střelcem, který je "zadarmo". To znamená, že ho za dost možná zanedlouho uvidíme opět v akci. Kde nastoupí sice zůstává záhadou, důležité je ale vůbec to, že si zahraje!

Aktuální sestava HellRaisers:

{#Ukrajina} Kirill "ANGE1" Karasiow
{#Maďarsko} Bence "DeadFox" Böröcz
{#Turecko} Özgür "woxic" Eker
{#Jordánsko} Issa "ISSAA" Murad
{#Estonsko} Kristjan "FejtZ" Allsaar (stand-in)

{#Ukrajina} Ivan "Johnta" Shevcov

{#Ukrajina} Vladyslav "bondik" Nechyporchuk (neaktivní)

Zdroj: hltv.org
Štítky: HellRaisers, Zero
miluju videohry a hlavně ligu legend