Přejít k hlavnímu obsahu

IEM Katowice s komentářem CzechClouda a Dolíka

3. 3. 2015 | 15:48 Hearthstone
Ať už jste jakkoliv velcí fanoušci Hearthstone, tak tohle si určitě nenechte ujít. Velké finále Intel Extreme Masters hostí stejně jako loni i Hearthstone turnaj, který navíc budete moci sledovat z pohodlí doma na česky komentovaném livestreamu.
Výchozí obrázek

Ať už jste jakkoliv velcí fanoušci Hearthstone, tak tohle si určitě nenechte ujít. Velké finále Intel Extreme Masters hostí stejně jako loni i Hearthstone turnaj, který navíc budete moci sledovat z pohodlí doma na česky komentovaném livestreamu.

Česko-slovenská Hearthstone scéna, která si poslední dobou připsala několik úspěchů, nyní zaznamenala další úspěch. Je jím česky komentovaný turnaj přímo z polských Katowic. Informaci oznámil Petr 'CzechCloud' Žalud na své fanstránce na Facebooku.

Komentování se ujme právě kapitán eSuby a populární streamer, komentátorské duo s ním pak bude tvořit Martin 'D0L1K' Doležal z InsideGames. Stream turnaje proběhne v neděli 15. března na oficiálním ESL kanále na Twitch.tv, samotnému turnajovému streamu budou ale ještě předcházet minimálně tři zkušební komentovací streamy a sobotní pre-stream.

CzechCloud a D0L1K

Martin 'D0L1K' Doležal a Petr 'CzechCloud' Žalud spolu také komentovali loňské finále Mistrovství ČR.

My jsme samozřejmě nezaháleli a oba komentátory jsme pro vás krátce vyzpovídali.

Tak jak se těšíte na komentování turnaje? Jak se budete připravovat?

CzechCloud: Jsem z toho úplně nadšený a těžko skrývám euforii. Budeme se připravovat během speciálních komentovacích streamů spolu s D0L1kem a doufám, že tam dokážeme odbourat nějaké ty drobné nuance jako je "překreaturováno" "vídíme" apod.

D0L1K: Těším se opravdu hodně, je to neskutečná životní šance, které se chci chopit naplno a dát do toho vše. K tomu samozřejmě patří i nějaká ta příprava, takže máme v plánu několik společných streamů, pre-stream v sobotu a samozřejmě chceme doladit veškeré maličkosti a detaily, jako je oblečení a podobně.

Bude pro vás IEM Katowice tím největším komentátorským počinem doposud?

CzechCloud: Bez pochyby, myslím že se to dá porovnávat jenom s HTSS v České Lípě. Všechny ostatní turnaje byly vlastně jenom přípravou.

D0L1K: Rozhodně. Je to akce evropského rozsahu, takže ačkoliv s Cloudem už máme něco za sebou, nic z toho nebylo takového formátu, jako je Intel Extreme Masters.

Na komentování kterého hráče se nejvíc těšíš a kdo by mohl být největším favoritem?

D0L1K: Nejvíc se těším na komentování Amaze, jelikož jeho RNG je prostě neskutečné. Také se ale těším na komentování kvalifikovaných hráčů, protože u nich se může stát, že hodně překvapí. Favoritem je pro mne ale jednoznačně Kolento, ten člověk hraje neskutečným způsobem a dle mého je to nejlepší hráč na světě.

Pokud by fanoušci chtěli přijít fandit živě, je možnost přijít? Kde budete komentovat?

CzechCloud & D0L1K: Budeme komentovat z pražské herny SkillZone. Budeme tam pravděpodobně i v sobotu večer a budeme dělat pre-stream, který bude mít funkci upoutávky na samotný turnaj. Nejsme si ovšem úplně jistí, jestli bude možnost přijít se podívat. Už jenom z toho důvodu, aby nebyl v okolí zbytečný ruch.


Bližší informace o Katowicích včetně odkazu na česky komentovaný přenos, seznamu účastníků a dalších důležitých informací vám včas podáme, takže dále sledujte PLAYzone.cz!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.