Přejít k hlavnímu obsahu

Inaequalis rozšiřují své řady o 6 hráčů

27. 6. 2016 | 18:08 Hearthstone
Týmů na domácí Hearthstone scéně je celá řada, tento měsíc se rozhodli postrašit své konkurenty v Inaequalis díky náboru celé řady nových jmen.Aktuálními tahouny týmu byla zejména dvojice hráčů Syselobecný a BloodytracK, které můžete na PLAYzone Nightcupech pravidelně vidět mezi nejlepšími. Oba hráči jsou v aktuálním pořadí MČR klasifikace v elitní dvacítce. Nyní však budou mít v týmu novou zdravou konkurenci.
Výchozí obrázek

Týmů na domácí Hearthstone scéně je celá řada, tento měsíc se rozhodli postrašit své konkurenty v Inaequalis díky náboru celé řady nových jmen.

Aktuálními tahouny týmu byla zejména dvojice hráčů Syselobecný a BloodytracK, které můžete na PLAYzone Nightcupech pravidelně vidět mezi nejlepšími. Oba hráči jsou v aktuálním pořadí MČR klasifikace v elitní dvacítce. Nyní však budou mít v týmu novou zdravou konkurenci.

Inae

Nových hráčů přivítají v Inaequalis hned šest. Společně se do nového domova stěhuje dvojice známých komentátorů, jde samozřejmě o Martina "D0L1K" Doležala a Josefa "Pido" Reischiga. Dalším známým jménem je streamer Tomáše "GREEN" Majer, jehož si pamětníci mohou pamatovat z působení ve Warcraft III. Rovněž zajímavým jménem je oki1, jenž si na své konto připsal již dvě prvenství v našich Nightcupech. Tým pak doplňují RybkaPipka a Tutifus.

Kompletní složení týmu je tak opravdu široké a jednotliví hráči tak mají výborné zázemí na trénink a připravování se na turnaje. Uvidíme, zda-li se to nějak projeví na individuálních výkonech - a to třeba již tento týden na kvalifikace do II. PLAYzone Hearthstone ligy!

Štítky: Inaequalis
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.