Přejít k hlavnímu obsahu

Iron Branch přicházejí s novou sestavou

8. 3. 2017 | 14:56 Counter-Strike 2
Medailista z MČR 2015 za tým eXtatus a bývalý hráč eEriness se vrací na scénu se zajímavou sestavou v barvách vlastní organizace Iron Branch.Majitel Iron Branch Michal "Bordel" Weiss se již dříve nechal slyšet, že Iron Branch je pro něj čistě osobní projekt a vždy bude záležet pouze na jeho osobním rozpoložení, jaké hráče si pod svá křídla vezme. V minulosti za tento celek sedmadvacetiletý rodák z Domažlic nastupoval s velmi podobnou sestavou, ovšem po nějaké době se jejich cesty rozešly.
Výchozí obrázek

Medailista z MČR 2015 za tým eXtatus a bývalý hráč eEriness se vrací na scénu se zajímavou sestavou v barvách vlastní organizace Iron Branch.

Majitel Iron Branch Michal "Bordel" Weiss se již dříve nechal slyšet, že Iron Branch je pro něj čistě osobní projekt a vždy bude záležet pouze na jeho osobním rozpoložení, jaké hráče si pod svá křídla vezme. V minulosti za tento celek sedmadvacetiletý rodák z Domažlic nastupoval s velmi podobnou sestavou, ovšem po nějaké době se jejich cesty rozešly.

Za toto družstvo v minulosti nastupovala taktéž sestava, která v současnosti obléká barvy celku Fraternitas a patří mezi nejlepší týmy na česko-slovenské scéně.

Majitel týmu Iron Branch Michal "Bordel" Weiss (zdroj: Facebook)

Možná jste si někteří z vás všimli, že majitel týmu si do svého týmu vybral hráče pouze české národnosti. Společně s Lukášem "Luka5" a Adamem "Neci" Zoulou se zná Michal "Bordel" Weiss ještě z dob CS:S a taktéž spolu již hráli za jiný populární československý tým eEriness. Momentálně se tito hráči znovu setkávají a budou spolu nastupovat po svém boku. Dalším členem týmu je Josef "n!ghtmare" Gazdoš, který v žádném populárnějším týmu za svoji kariéru nepůsobil.

Původně mělo do tohoto týmu patřit ještě jméno Roberta "Jalu" Jalůvky, ovšem po předvedeném výkonu na C-LAN ve Vsetíně se rozhodl majitel týmu společně s hráči pro Otakara "bruclon" Víška, který se tak stal plnohodnotným členem této české sestavy.

Soupiska týmu Iron Branch:

{#Česká Republika} Michal "Bordel" Weiss
{#Česká Republika} Josef "n!ghtmare" Gazdoš
{#Česká Republika} Lukáš "Luka5" Zeman
{#Česká Republika} Adam "Neci" Zoula
{#Česká Republika} Otakar "bruclon" Víšek 

Štítky: IronBranch, csgo