Přejít k hlavnímu obsahu

Kamiliovo angažmá v UK bylo neúspěšné

7. 3. 2017 | 21:53 League of Legends
Známý slovenský support kamilius1 zakončil své působení ve Velké Británii neúspěchem.Naposledy jsme vás informovali o přestupu Kamila 'kamilius1' Košťála do UK, kam zamířil jako posila celku Cyclone Gaming. Tento tým působil v lokální soutěži ESL UK Premiership, kde mezi domácimi týmy bojoval o postup na velkolepé LAN finále. To se však Kamiliovi nepovedlo.
Výchozí obrázek

Známý slovenský support kamilius1 zakončil své působení ve Velké Británii neúspěchem.

Naposledy jsme vás informovali o přestupu Kamila 'kamilius1' Košťála do UK, kam zamířil jako posila celku Cyclone Gaming. Tento tým působil v lokální soutěži ESL UK Premiership, kde mezi domácimi týmy bojoval o postup na velkolepé LAN finále. To se však Kamiliovi nepovedlo.

Dle prvotních informací to vypadalo, že na finále postoupí čtyři nejlepší z osmi účastníků, bohužel pouze poloviční počet byl pravdivý. Nad CycloneGG se začala stahovat po prvních výsledcích mračna. I díky povedeným změnám na pozici midaře a AD Carry se podařilo probojovat do TOP4, na postup na LAN finále to kvůli změnám nakonec nestačilo.

Tímhle výsledkem Kamiliova štace na ostrovech končí, aniž by se tam vůbec podíval. Hráči se po nepovedeném vystoupení v soutěži rozhodli jít vlastními cestami. Působení to bylo opravdu krátké, v podstatě šlo jen o 7 ligových sérií, ale pro slovenského hráče to jsou zkušenosti k nezaplacení. Uvidíme, zdali je uloví jiný zahraniční tým, nebo se vrátí na domácí scénu.

Poslední známá sestava CycloneGG:

{#Velká británie} Kallon 'Kerber0s' Ram - Top Laner
{#Velká británie} Liam 'Demo' Milburn - Jungler
{#Nizozemsko} Calvin 'Ripi' Law - Mid Laner
{#Velká británie} Connor 'Berserker' Lund - AD Carry
{#Slovenská Republika} Kamil 'kamilius1' Košťál - Support

Štítky: Kamilius, CycloneGG
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.