Přejít k hlavnímu obsahu

LANparty nad Vincentkou je tu už příští víkend

6. 4. 2018 | 16:52 Hearthstone
Takřka před měsícem jsme vás informovali o plánech kapitána eSuby Faeliho, který chystal pokračování House Cupu. Znali jsme jen datum a nyní konečně vybalil i další potřebné informace.Už žádná Bitva nad Šporkou, nyní přichází LANparty nad Vincentkou! Po stěhování do Luhačovic přišlo i přejmenování celé akce, ale samotný koncept zůstane podobný. Akce přivítá o víkendu 13. až 15. dubna celkem osm hráčů, z nichž čtyři sloty jsou volné pro dvě kvalifikace.
Výchozí obrázek

Takřka před měsícem jsme vás informovali o plánech kapitána eSuby Faeliho, který chystal pokračování House Cupu. Znali jsme jen datum a nyní konečně vybalil i další potřebné informace.

Už žádná Bitva nad Šporkou, nyní přichází LANparty nad Vincentkou! Po stěhování do Luhačovic přišlo i přejmenování celé akce, ale samotný koncept zůstane podobný. Akce přivítá o víkendu 13. až 15. dubna celkem osm hráčů, z nichž čtyři sloty jsou volné pro dvě kvalifikace.

Čtveřici pozvaných hráčů tvoří jsou spoluhráči Oldřicha 'Faeli' Mahdala z eSuby, jak taky jinak. Příští víkend dorazí Pavel 'Scruffy' Janík, Štěpán 'ecoo' Mach spolu s nejnovějšími přírůstky Valentinem 'Valdaboy' Ivanovem a Václavem 'Findan' Prosserem. Kvalifikační turnaje o zbylé sloty proběhnou 9. a 10. dubna, registrovat se můžete zde a zde. Velký náboj dodá akci i nová expanze, která vyjde těsně před konáním akce a právě kolem ní vymyslel Faeli nezvyklý formát.

Hráči budou moci využít až 8 karet z Wildu po rotaci. Stále bude možnost hrát pouhé Standard decky, ale co by to bylo za srandu, která k podobné akci neodmyslitelně patří? Systém skládání balíků (3 pro kvalifikaci, 4 pro offline část) je takový, že každý hráč má k dispozici 8 kreditů, které může využít pro doplnění balíků o karty z Wildu. Užití jedné Basic či Common karty je za 1 kredit, Rare za 2, Epic za 4 a Legendary za všech 8 kreditů. Opravdu neobvyklý formát z LANparty nad Vincentkou jistě udělá super akci, tak se nemůžeme dočkat, kdo se do Luhačovic kvalifikuje.

Štítky: LAN Party Hotel
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.