Přejít k hlavnímu obsahu

Legenda se vrací! Největší herní akce na Berounsku

22. 11. 2017 | 19:11 League of Legends
25.11.2017 se uskuteční v Neumětelích u Berouna největší akce s herním tématem na Berounsku. V kulturním domě to bude naplno žít už od 8:00 kdy zahájením odstartuje den plný her a soutěží.
Výchozí obrázek

25.11.2017 se uskuteční v Neumětelích u Berouna největší akce s herním tématem na Berounsku. V kulturním domě to bude naplno žít už od 8:00 kdy zahájením odstartuje den plný her a soutěží.

V rámci hlavního programu se odehrají dva offline turnaje, jeden v League of Legends pro 8 týmů které se poperou o spoustu věcných cen od partnerů turnaje, poháry, medaile a RP. Celý LoL turnaj bude živě streamovaný na twitch. Správný stream má mít i správné komentátory, pro tuto příležitost jsme zvolili čtveřici Petr XNAPY Jirák, Michal BRONKO Šembera, Michal REEM Tretter a Pavel ONLY CROW Galas.

Stejně jako je řízený stream, potřebujeme i řízený program aby nám nic neuteklo, o to se postará jak už bývá na našich akcích zvykem náš moderátor Miroslav Petr.

Druhou částí hlavního programu je turnaj ve hře FIFA 18 na PS4 pro 32 hráčů z celého širokého okolí. I zde budou hráči bojovat o spoustu věcných cen. A pozor,v obou případech každý účastník odchází s cenou!

Nedílnou součástí eventu bude vybudovaná FAN zone. Zde budou po celý den k dispozici všechny různé konzole jako například PS4, Virtuální realita, Xbox One, Kinect, autosimulátory a další. 

I zde je vytvořený bohatý program a to ve formě „miniturnajů“ ve hrách Tekken 7, Mortal Combat X, Dirt III a další. I zde se bude po celý den tvrdě soutěžit o věcné ceny a titul mlátiče roku v bojových hrách. 

Na místě bude i cool retro koutek kde si budete moc zahrát pecky z dob dřívějších jako například starého Maria na konzoli NES nebo staré NHL na PS1. 

Pokud vás na okamžik zmůže únava, bude možnost zarelaxovat a odpočinou v chill zoně kde sebou budete moci praštit do pohodlného sedacího vaku a kouknout třeba na nějaký film nebo si zahrát některou z přítomných deskových her.

Žízeň ani hlad vás taky nevyžene, naše LiB girls budou mít v merku celý bar kde si budete moct vybrat z širokého sortimentu nealko nápojů našeho partnera Kofola. K dostání zde bude i něco na zub a taky samozřejmě nějaký ten aperitiv pro povzbuzení.

Tímto bychom chtěli pozvat všechny milovníky a fanoušky gamingu… doražte si s námi užít super den a odvézt si nejen zážitek z jedinečné herní akce na Berounsku.

Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.