Přejít k hlavnímu obsahu

Logitech získá akvizicí společnost ASTRO Gaming

13. 7. 2017 | 09:41 Všechny hry
Přidáním headsetů pro herní konzole posílí Logitech svou pozici předního výrobce herních zařízení.
Výchozí obrázek

Přidáním headsetů pro herní konzole posílí Logitech svou pozici předního výrobce herních zařízení.

Praha, Česká republika, 12. července 2017 — Společnost Logitech International oznámila, že schválila akvizici společnosti ASTRO Gaming, která je přední značkou v oblasti produktů pro herní konzole a má historii spojenou s výrobou headsetů pro profesionály i nadšence, jež získaly mnohá ocenění. Společně se Logitech a ASTRO stanou největším výrobcem headsetů, myší, klávesnic a streamovacích webových kamer pro hráče na PC i konzolích.

„ASTRO je přední značkou na trhu špičkových headsetů pro herní konzole a její produkty si s oblibou vybírají hráči eSports na konzolích. Dokonale doplňuje zaměření značky Logitech G na zařízení pro hraní počítačových her, z čehož máme obrovskou radost, protože tento tým, značku a produkty máme velmi rádi. Společně chceme, aby hraní her byla ještě větší zábava pro všechny hráče z celého světa,“

řekl Ujesh Desai, viceprezident a generální ředitel divize Logitech G.

„Celý tým v ASTRO vždy velmi oceňoval produkty společnosti Logitech a Logitech G, takže jsem nadšen, že spojíme síly. Právě díky síle značky ASTRO ve spojení s bezkonkurenčními technologiemi Logitech G a celosvětovou distribuční sítí se naše produkty dostanou k ještě více hráčům na celém světě,“

dodává Jordan Reiss, spoluzakladatel a prezident společnosti ASTRO.

Společnost ASTRO je průkopníkem herních produktů v oblasti audia a životního stylu a má silnou přední pozici na špičce trhu prémiových náhlavních sad pro konzole. ASTRO je nejznámější díky ikonickým headsetům A40 a A50, jež byly navrženy pro profesionální hráče a skalní nadšence. Nedávno společnost ASTRO představila model A10, kterým rozšiřuje svůj záběr na trhu s headsety a nabízí to podstatné, čím jsou její náhlavní soustavy špičkové, ale v cenové hladině dostupnější pro širší základnu hráčů.

Štítky: logitech
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.