Přejít k hlavnímu obsahu

Mad Catz Vienna: GOTV opět povoleny

23. 2. 2013 | 20:54 Counter-Strike 2
Organizátoři Mad Catz CS:GO Invitational sabotují streamery po celém světě zaheslováním jejich GOTV.UPDATE: GOTV byly opět povoleny.Organizace Heaven Media se rozhodla zakázat přístup na všechny GOTV IP ze zápasů skupin Mad Catz CS:GO Invitational konající se ve vídeňském Imperial Riding School Renaissance Hotel.
Výchozí obrázek

Organizátoři Mad Catz CS:GO Invitational sabotují streamery po celém světě zaheslováním jejich GOTV.

UPDATE: GOTV byly opět povoleny.

Organizace Heaven Media se rozhodla zakázat přístup na všechny GOTV IP ze zápasů skupin Mad Catz CS:GO Invitational konající se ve vídeňském Imperial Riding School Renaissance Hotel.

Oznámení přichází poté, co Starladder nedodržel nepsanou dohodu s FACEIT TV (součást Heaven Media), ve které se tyto dvě strany zjevně dohodly na streamování různých zápasů. Starladder ale chtěl pro fanoušky CIS regionu odvysílat zápas Natus Vincere, což Heaven Media zamezili zaheslováním veškerých GOTV.

Tím také zamezili přístup komukoliv, kdo by měl zájem se dívat na zápasy in-game. Pro všechny fanoušky pak tedy zbývá jediné - sledovat stream FACEIT TV, který se vždy zaměřuje na jednu vybranou hru ze čtyř.

Nezbývá než doufat, že se v pozdějších fázích turnaje opět povolí alespoň GOTV zápasů, které nestreamuje FACEIT TV.