Přejít k hlavnímu obsahu

MČR Tour pokračuje tento víkend na GAME EXPO

20. 3. 2014 | 09:33 League of Legends Všechny hry
Ve dnech 21. až 23. března bude bratislavský ISTROPOLIS hostit již 6. ročník mezinárodní výstavy a festivalu GAME EXPO.
Výchozí obrázek

Ve dnech 21. až 23. března bude bratislavský ISTROPOLIS hostit již 6. ročník mezinárodní výstavy a festivalu GAME EXPO. Právě na této akci se uskuteční druhá letošní zastávka seriálu MČR Tour, který na ni tradičně přiveze svůj program i s turnaji v League of Legends a také tradičně certifikované MČR HAL3000 sestavy, které si přítomní budou moci vyzkoušet v PLAYzone aréně.

Na těchto sestavách 4. generace se špičkovým hardwarem od Intelu, GIGABYTE či NVIDIA, jejichž předním prodejcem na území ČR je www.CZC.cz a na Slovensku pak www.realshop.sk, se odehraje celá událost za využití periferií od Logitechu a herních LCD monitorů Philips. Dohromady jich zde bude 20 kusů a v mimoturnajových chvílích bude možné si na nich vyzkoušet nejnovější tituly, což jistě bude zajímat fanoušky, kteří přemýšlí o koupi nové sestavy nebo hry.

Pro návštěvníky veletrhu je v průběhu třech dnů připraveno celkem pět soutěží o peněžní i hodnotné ceny. Vstupné je pouhé 1€, za které si můžete zahrát formáty jeden na jednoho nebo tři na tři a v případě vítězství si odnést domů část z celkového vybraného vstupného a hry od společností Playman a COMGAD. Více o turnajích se dozvíte v této novince.

Projekt MČR a MČR Tour vzniká a běží za podpory generálních partnerů NVIDIA, INTEL, Western Digital, CZC.cz, GIGABYTE, DELL, HAL3000, Logitech, AVerMedia, hlavních partnerů Playman, Comgad, SCORE, FakaHeda a mediálních partnerů Games.cz, Zing.cz, Sector.sk, TRYHARD.cz.