Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers vítají novou CS:GO sekci

26. 2. 2018 | 16:17 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

O NecroRaisers, organizaci s více než dvacetiletou historií, v posledních měsících nebylo vůbec slyšet. Aktivita na webu i sociálních sítích tohoto týmu po účasti v COOL lize umřela, nyní však tohle jméno opět uvidíme působit na turnajích. Do řad NR se minulý týden přidala nová CS:GO sekce pod vedením Sebastiána 'finsky' Mikloše. V nadějné sestavě můžeme najít i hráče jako Richard 'P0rguuS' Honz, který si loni zahrál za Team Global nebo Gromatic Esports, nebo Matěj 'stinx' Štorek, ten se ukázal v úzkém finále v boji o kontrakt v týmu ROG SQUAD. Svoji premiéru si nová sestava NecroRaisers odbyla na víkendové kvalifikaci Ostrava Championship, kde v místní konkurenci získala 1. místo. Více o tomto přestupu pod NR prozradil kapitán finsky:

“Sme mladý tím, ktorého priorita číslo 1 je dosiahnuť popredné priečky v CZ/SK. To ale neznamená, že sa nebudeme snažiť presadiť aj v zahraničí. Preto sme si zvolili organizáciu NecroRaisers a budeme sa ju snažiť, čo najlepšie prezentovať. NecroRaisers malo počas svojej histórie niekoľko veľmi kvalitných celkov, preto sa budeme snažiť i my zapísať sa do histórie tejto organizácie. Ďakujeme za šancu a dúfame, že budeme podávať adekvátne výsledky a výkony, aj cez našu absenciu skúsenosti z offline eventov.”

Kompletní sestava CS:GO týmu NecroRaisers:

{#Slovenská Republika} Sebastián 'finsky' Mikloš
{#Česká Republika} Matěj 'stinx' Štorek
{#Slovenská Republika} Filip 'k0v1z' Kovalovský
{#Česká Republika} Adam 'Pentos' Amrane
{#Česká Republika} Richard 'P0rguuS' Honz

Štítky: NecroRaisers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.