Přejít k hlavnímu obsahu

Nový update odsouvá kompetitivní režim

8. 2. 2018 | 19:12 Battalion 1944
Hráči Battalionu 1944 se dočkají vyřešení řady problémů, naopak spuštění kompetitivního režimu se kvůli pádům hry odkládá na neurčito.Nejnovější update bude spuštěn v pátek mezi 17. a 18. hodinou našeho času a hráči se dočkají hned několika důležitých změn. Co se týče zbraní, tak zlepšeny budou ty pro třídu Heavy. Zatímco americký BAR má několik drobných úprav, německý kulomet STG44 konečně bude zabíjet na jednu ránu do hlavy. Přirovnat se tak nyní může ke klasickému AK-47 ze světa CS:GO.
Výchozí obrázek

Hráči Battalionu 1944 se dočkají vyřešení řady problémů, naopak spuštění kompetitivního režimu se kvůli pádům hry odkládá na neurčito.

Nejnovější update bude spuštěn v pátek mezi 17. a 18. hodinou našeho času a hráči se dočkají hned několika důležitých změn. Co se týče zbraní, tak zlepšeny budou ty pro třídu Heavy. Zatímco americký BAR má několik drobných úprav, německý kulomet STG44 konečně bude zabíjet na jednu ránu do hlavy. Přirovnat se tak nyní může ke klasickému AK-47 ze světa CS:GO.

Po čem v rámci spuštění kompetitivního režimu hráči prahli, byl VoIP. Ano, i toho se zítra dočkáme včetně možnosti dávat mute těm, kteří budou mluvením do hry spíše škodit ostatním hráčům svého týmu. Bohužel onen kompetitivní režim budeme muset ještě odložit, ačkoliv se na něj mnozí těšili. Odůvodnění je prosté, reportů kolem pádů hry a jiných fatal errorů je stále požehnaně, což by unáhlenému spuštění kompetitivního módu jen a pouze uškodilo.

Většinu hráčů potěší i třetí důležitá položka pátečního update. Vývojářům se totiž zřejmě podařilo vyřešit potíže s ukládáním vámi nasbíraných zkušeností a cesta za War Chestami a levelem 10 tak bude hned snazší, když nebudete bezdůvodně ztrácet to, co jste si pracně vystříleli.

Jedno s druhým a také řada bugfixů. Snaha se týmu kolem Battalionu 1944 určitě nedá upřít a my doufáme, že to takhle bude pokračovat i nadále, aby hra nadále získávala zaslouženou popularitu.

Kompletní patch notes velkého "Week 1 Update" naleznete přímo na Steamu.

Štítky: patch notes
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.