Přejít k hlavnímu obsahu

Odhaleny skupiny finále ECS S4

28. 11. 2017 | 10:06 Counter-Strike 2
Liga Esports Championship Series oznámila skupiny LAN finále čtvrté sezóny. To nás čeká od 15. do 17. prosince ve městě Cancun v Mexiku.
Výchozí obrázek

Liga Esports Championship Series oznámila skupiny LAN finále čtvrté sezóny. To nás čeká od 15. do 17. prosince ve městě Cancun v Mexiku.

Prizepool celkově činí 750 tisíc dolarů a o celkové vítězství se popere celkem 8 týmů. Týmy se do turnaje mohly kvalifikovat skrz ligu svého regionu. Z Evropy pak postoupily stejně jako z Ameriky 4 týmy na LAN finále. Evropu nebude překvapivě reprezentovat tým G2 Esports a velmi blízko postupu měl i tým Ninjas in Pyjamas. Z Ameriky pak kupodivu nepostoupil jeden z nejsilnějších týmů světa, SK Gaming. Naopak se ze severoamerické ligy kvalifikovali hráči OpTic, kteří jsou sice z Evropy, ale k týmu se připojili ještě když byl pod vlajkou USA.

Týmy se v turnaji rozdělily do dvou skupin, odkud postupují dva nejlepší celky do semifinále. Skupiny se odehrají double-elimination systémem. První zápasy budou Bo1 a pokud půjde o udržení v turnaji, bude se hrát na dvě vítězné mapy, tedy Bo3.

Skupina A
{#Švédsko} fnatic
{#Evropská unie} mousesports
{#Evropská unie} OpTic
{#Brazílie} Luminosity
Skupina B
{#Spojené státy americké} Liquid
{#Spojené státy americké} Cloud9
{#Evropská unie} FaZe
{#Dánsko} Astralis
Zdroj: HLTV
Štítky: ECS