Přejít k hlavnímu obsahu

OpTic diskvalifikováni z ELEAGUE

22. 8. 2017 | 23:41 Counter-Strike 2
Tým OpTic Gaming byl diskvalifikován z ELEAGUE Premier kvůli změnám v sestavě.Podle Turner Sports jsou změny organizace OpTic neslučitelné s pravidly ELEAGUE, které udávají, že pokud se na turnaji změní více než dva hráči, tým bude z turnaje okamžitě vyloučen.OpTic vítězové ELEAGUE Season 2 (FOTO: HLTV.org)
Výchozí obrázek

Tým OpTic Gaming byl diskvalifikován z ELEAGUE Premier kvůli změnám v sestavě.

Podle Turner Sports jsou změny organizace OpTic neslučitelné s pravidly ELEAGUE, které udávají, že pokud se na turnaji změní více než dva hráči, tým bude z turnaje okamžitě vyloučen.


OpTic vítězové ELEAGUE Season 2 (FOTO: HLTV.org)

Severoamerická organizace si udržela od předchozí sestavy dva hráče mixwella a NAF-a, neboť jak jsme již informovali, dvojice tarik-RUSH přestoupila pod křídla Cloud9. Poté, co organizace ztratila dva ze svých hlavních členů, rozhodla se vybudovat evropskou sestavu, která bude čelit těm nejlepším.

První známé jméno, které se ke GreenWall připojilo bylo Adam "friberg" Friberg, jenž si "pustil" pusu na špacír během jednoho ze svých streamů. K němu se připojil další skandinávský hráč, Aleksi "allu" Jalli. K nim se připojil Emil "Magisk" Reif, jenž byl oficiálně představen v pondělí. Pátý hráč doplňující tuto sestavu by měl být pravděpodobně Kevin "HS" Tarn, který má být brzy odhalen.

Výměna šampionů ELEAGUE Season 2 bude třetím týmem z americké otevřené kvalifikace, která se koná 26 - 27. srpna. 

Pravděpodobná budoucí sestava OpTic Gaming

{#Švédsko} Adam "friberg" Friberg
{#Finsko} Aleksi "allu" Jalli
{#Španělsko} Oscar "mixwell" Cañellas
{#Dánsko} Emil "Magisk" Reif
{#Estonsko} Kevin "HS" Tarn

Zdroj: HLTV.org
Štítky: ELEAGUE