Přejít k hlavnímu obsahu

OpTic Gaming má svůj vlastní PUBG tým!

8. 11. 2017 | 19:22 PUBG: Battlegrounds
Nikdo nechce zůstat opožděn a nejít s dobou. Právě to je důvod, proto už i tým OpTic Gaming má svou úplně novou sekci ve hře PlayerUnknown's Battlegrounds, jedné z nejoblíbenějších a nejhranějších her současnosti! OpTic Gaming, americká herní organizace, známá hlavně pro svůj Call of Duty tým, patří momentálně k nejznámějším a nejvíce rostoucím týmům světa. Zastupuje spoustu skvělých hráčů, včetně Willa "BigTymeR" Johnsona, jednoho z nejlepších hráčů v historii CoD.
Výchozí obrázek

Nikdo nechce zůstat opožděn a nejít s dobou. Právě to je důvod, proto už i tým OpTic Gaming má svou úplně novou sekci ve hře PlayerUnknown's Battlegrounds, jedné z nejoblíbenějších a nejhranějších her současnosti! 

OpTic Gaming, americká herní organizace, známá hlavně pro svůj Call of Duty tým, patří momentálně k nejznámějším a nejvíce rostoucím týmům světa. Zastupuje spoustu skvělých hráčů, včetně Willa "BigTymeR" Johnsona, jednoho z nejlepších hráčů v historii CoD.

Ani OpTic Gaming nezahálejí a přidávají se k mnoha světovým esportovým organizacím, které do svého repertoáru přidávají i PUBG tým, jenž je bude reprezentovat na turnajích i jiných herních akcích. Nám už nezbývá nic jiného, než popřát nově vzniklému týmu hodně štěstí do budoucna a mnoho nejen herních úspěchů!

PUBG tým OpTic Gaming:

{#Spojené státy americké} Ian "Bahawaka" Crowe
{#Spojené státy americké} Cody "Ashek" Castellaw
{#Spojené státy americké} Tanner "7Teen" Curtis
{#Velká británie} Michael "hypoc" Robins

Zdroj: reddit.com
Štítky: optic gaming
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.