Přejít k hlavnímu obsahu

Origen otevírá všechny své pozice!

8. 11. 2016 | 23:08 League of Legends
Evropský tým Origen má za sebou nejhorší sezónu ve své existenci a postupný rozklad sestavy vyvrcholil dnešním dnem, kdy vedení otevřelo tryouty na všechny pozice v týmu.
Výchozí obrázek

Evropský tým Origen má za sebou nejhorší sezónu ve své existenci a postupný rozklad sestavy vyvrcholil dnešním dnem, kdy vedení otevřelo tryouty na všechny pozice v týmu.

Enrique 'xPeke' Cedeño Martínez založil španělský tým Origen koncem roku 2014. Pod svá křídla tehdy nabral sekci ve složení sOAZ, Amazing, Mithy a Niels (Zven). Challenger Series nebyla metou a cesta sezónou 2015 skončila až v semifinále Worlds na bedrech SK Telecom T1. Ještě letos na jaře to šlo, druhé místo v jarním splitu LCS EU. Ale tím to vše skončilo.

Hřebíčkem do rakve byl odchod nejlepší západní botlinky Zven - Mithy do G2 Esports. Tato díra se zalátala FORG1VENem a Hybridem, bohužel první jmenovaný odešel po neshodách po pár zápasech, Hybrid opustil Origen okamžitě po konci splitu a udržení v LCS, tým totiž skončil až na tragickém devátém místě a větší část sezóny odehrál jako AD Carry xPeke.

První změnou se koncem listopadu ukázala býti změna kouče, Araneae se pakoval tak rychle, jako přišel, Origen hlásí návrat LeDucka. Dnes však vyšla oficiální zpráva o konci slavného topaře Paula 'sOAZ' Boyera. Pokud vezmeme vpotaz jeho výkony, tak dost možná už ke svým 184 zápasům v základní části evropské LCS žádné nepřidá, ale nebudeme předbíhat. Spolu s ním končí také jungler, který okusil i zámoří, Maurice 'amazing' Stückenschneider.

Aktivní sestava se tak aktuálně skládá s tehdejší naděje evropské scény Tristana 'PowerOfEvil' Schrageho na středové linii a AD Carry Augustase 'Toaster' Ruplyse. A pak tu samozřejmě je xPeke. Vyhlášeny byly tryouty pro nadějné hráče na všechny pozice, takže POE ani Toasters nemají svůj post v sestavě pojištěný a budou o něj muset bojovat. Pokud Origen budou chtít navázat na nejslavnější éru, tak jsme na novou sestavu hodně zvědaví.

Poslední složení týmu Origen:

{#Francie} Paul 'sOAZ' Boyer - Top Laner
{#Německo} Maurice 'amazing' Stückenschneider - Jungler
{#Německo} Tristan 'PowerOfEvil' Schrage - Mid Laner
{#Španělsko} Enrique 'xPeke' Cedeño Martínez - AD Carry
{#Nizozemsko} Glenn 'Hybrid' Doornenbal - Support

Zdroj: origen.gg
Štítky: Origen
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.