Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone aréna se vrací na Prague Car Festival

1. 9. 2016 | 00:16 Všechny hry
Po roční odmlce bude agentura PLAYzone opět přítomna se svojí herní arénou na největší motoristické výstavě v České republice zaměřené na sportovní a upravené vozy. Celá akce s přítomností PLAYzone arény se uskuteční o víkendu 3. a 4. září 2016.
Výchozí obrázek

Prague Car Festival

Po roční odmlce bude agentura PLAYzone opět přítomna se svojí herní arénou na největší motoristické výstavě v České republice zaměřené na sportovní a upravené vozy. Celá akce s přítomností PLAYzone arény se uskuteční o víkendu 3. a 4. září 2016.

Praha, ČR – 31. srpna 2016 – Pátý ročník Prague Car Festivalu se již tradičně uskuteční v prostorách výstaviště PVA Expo Letňany. K vidění budou ty nejnašlapanější káry, počínaje sportovními vozy přes expozici Škoda až po nádherné americké klasiky. V rámci doprovodného programu se představí také PLAYzone aréna, tuto herní zóna tematicky zaměřenou na závodní hry najdete v hale 3.

Premiérově se představí novinky společnosti Lenovo. Návštěvníkům bude na stánku Lenovo Intel naservírováno hraní na herních noteboocích IdeaPad Y700 a IdeaPad Y900 poháněných procesory Intel Skylake 6. generace. Připraveny budou také dva luxusní playseaty DX Racer s desktopy IdeaCentre Y900, kde se bude závodit o krásné ceny ve hře Project CARS. Lenovo zároveň do slosování věnovala našlapaný 15palcový notebook IdeaPad Y700. DX Racer si kromě závodního playseatu připravil také vlastní stánek, kde budou pro návštěvníky připraveny pohodlná herní křesla, herní stoly nebo virtuální realita.

Chybět nebude ani DELL Alienware se svojí mimozemskou výpočetní technikou. Právě tento stánek nabízí ideální možnost vyzkoušet si celou škálu AAA herních titulů (Project CARS, F1 2016 a další) na nejvyšší detaily na herních noteboocích Alienware poháněných procesory Intel Skylake 6. generace. Chybět nebudou ani špičkové desktopy Area51 a X51, na kterých se bude závodit v simulátoru F1, zazávodit si o herní periferie Alienware může naprosto každý. Společnost DELL pak do slosovací soutěže věnovala herní monitor DELL S2716DG s frekvencí 144 Hz a technologií G-Sync.

Závodní tématiky se bude program držet i na stánku GIGABYTE AOC, kde bude hrát prim nejnovější pecka na motivy legendy Valentina Rossiho. Tato hra vychází v těchto dnech a právě v PLAYzone aréně bude na mašinách poháněných základními deskami GIGABYTE připraveno hraní o věcné ceny, jako jsou tři základní desky GIGABYTE Z170-HD3 DDR3 a další merchandise spojený s Valentino Rossi The Game. Požitek z hraní pak dokreslí elitní herní monitory AOC, které poskytují nejmodernější technologie či frekvenci 144 Hz.

Seznam Prague Car Festival turnajů v PLAYzone aréně:

Mimo turnaje bude připravena také razítková soutěž, díky které se může každý návštěvník zapojit do slosování o perfektní ceny – hlavní cenou je notebook Lenovo 15“ IdeaPad Y700, dále se rozdá herní monitor DELL S2716DG, základní desky GIGABYTE Z170-HD3 DDR3 a další super ceny. Pro to stačí během dvou dní pouze sesbírat 4 razítka ze všech 4 stánků, které si každý vyslouží odzkoušením produktů, zahráním si na herních mašinách nebo účastí v turnaji.

Zábavu v PLAYzone aréně na Prague Car Festivalu zabezpečí partneři Lenovo, Intel, GIGABYTE, AOC, DX Racer, DELL a Alienware.

Štítky: PLAYzone aréna
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.