Přejít k hlavnímu obsahu

Pošlete demo a staňte se součástí MČR Movie

31. 10. 2012 | 11:17 Counter Strike 1.6
Matúš '0L0V0' Men potřebuje dema a časy z GIGABYTE Counter-Strike 1.6 turnaje na Mistrovství ČR v počítačových hrách 2012, aby z nich vytvořil movie z boje o titul Mistra ČR.Máme týden po Mistrovství a tvoří se další a další práce z největší a závěrečné akce tohoto roku - Matúš včera vydal video z pátečního dne v hotelu Jezerka a chystá i dalších několik kousků, které jsme vám slibovali.
Výchozí obrázek

Matúš '0L0V0' Men potřebuje dema a časy z GIGABYTE Counter-Strike 1.6 turnaje na Mistrovství ČR v počítačových hrách 2012, aby z nich vytvořil movie z boje o titul Mistra ČR.

Máme týden po Mistrovství a tvoří se další a další práce z největší a závěrečné akce tohoto roku - Matúš včera vydal video z pátečního dne v hotelu Jezerka a chystá i dalších několik kousků, které jsme vám slibovali.

Jedním z nich je právě MČR Counter-Strike 1.6 Movie a je pouze na vás, jak takové movie bude vypadat. Jsou dvě možnosti. Buď bude dostatek kvalitního materiálu a vytvoří se movie jako minule (shlédnout můžete níže) nebo dostatek časů nebude a 0L0V0 vytvoří jen několik krátkých videí s jednotlivými akcemi.

Vše je tedy na vás. Pokud máte akci z MČR 2012, stačí demo (nebo více dem) zároveň s textovým souborem, který bude obsahovat časy z těchto dem, zabalit do .rar souboru, nahrát na sendspace.com a poslat PM s odkazem na tento soubor Matúšovi zde na PLAYzone.


Movie z minulého ročníku, taktéž od Matúše '0L0V0' Mena