Přejít k hlavnímu obsahu

Pt44h šampionem Road to Legend!

2. 5. 2016 | 00:11 Hearthstone
Dnes o půlnoci nezačíná jen nová sezóna ale také rushovací soutěž Road to Legend.UPDATE: Celá soutěž je u konce. Někteří v průběhu odpadli, ti nejlepší si však díky krátkým pauzám dokázali za pouhých 24 hodin přivydělat. Největší gratulace putují k zástupci Fraternitas Danielu "Pt44h" Kýrovi, jenž pokořil Rank 3. Na bednu se v těsném boji probojoval také Synthetic z Majestic Lions a Pido z Exiles. Na kompletní výsledky se podívejte níže.
Výchozí obrázek

Dnes o půlnoci nezačíná jen nová sezóna ale také rushovací soutěž Road to Legend.

UPDATE: Celá soutěž je u konce. Někteří v průběhu odpadli, ti nejlepší si však díky krátkým pauzám dokázali za pouhých 24 hodin přivydělat. Největší gratulace putují k zástupci Fraternitas Danielu "Pt44h" Kýrovi, jenž pokořil Rank 3. Na bednu se v těsném boji probojoval také Synthetic z Majestic Lions a Pido z Exiles. Na kompletní výsledky se podívejte níže.

Road to Legend - výsledky

Cílem tohoto klání, jak už název napovídá, je co nejrychleji dosáhnout legendy. Hráči na dosažená tohoto cíle budou mít 24 hodin. Pokud se nikomu z nich nepodaří legendy dosáhnout, pak se stane vítězem ten, kdo bude tomuto ranku nejblíže. Celý hardcore grind odstartuje již dnes o půlnoci, mistra ladderu budeme znát o 24 hodin později v noci z neděle na ponděíl.

Soutěže se účastní celkem devítka hráčů. Chybět nemůžou známí streameři Petr "CzechCloud" Žalud a Aleš "Alesh" Hemer, stejně jako Mikuláš "Pokrovac" Dio a Nikolas "Swissking" Kožlej z eSuby nebo Pavel "Scruffy" a Daniel "Pt44h" Kýr z Fraternitas. Po jednom zástupci budou mít Majestic Lions v podobě Roberta "Synthetic" Vávry a také Exiles, jež bude reprezentovat Josef "Pido" Reischig, známý také jako komentátor PLAYzone lig. Celou sestavu doplní další ze známých hráčů Jan "Mirrari" Jestříbek. Bitevní pole je opravdu našlapané!

Aby všechno nebylo až tak snadné, tak budou muset hráči každou hodinu povinně změnit deck. Vítěz si odnese 15 000 Kč, druhý hráč 10 000 Kč a bronzový player 5 000 Kč, turnaj může proběhne díky podpoře partnerů Alza.cz a MSI. Zápolení všech hráčů budeme moct sledovat na jejich osobních twitchových kanálech, které naleznete na obrázku níže.

Road to Legend

Štítky: Road to Legend