Přejít k hlavnímu obsahu

PZL II: Máme kompletní složení LAN finále!

22. 9. 2016 | 19:45 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

PLAYzone CS:GO liga

Včera jsme vás informovali o aktuálním stavu II. seźony PLAYzone ligy, která aktuálně vévodí eSuba. Poslední týden soutěže startuje právě dnes, online fáze skončí přes Mistrovstvím Slovenska 29. září. Aktuálně máme jisté, že kromě eSuby postupují na finále eXtatus a Fraternitas, o čtvrtý slot se utkají eEriness a Inside Games. Lepší pozici má druhý jmenovaný a oba týmy se proti sobě postaví dnes od 20:00 v rámci výjimečného streamu. Připraveny máme dva zápasy, komentovat bude starý známý Ondřej "Lelek" Kvarda na našem Twitchi.

UPDATE: A máme to komplet! V napjatém duelu sice eEriness vzdorovali, ale Inside Games nakonec v posledních kolech dokázali přetlačit svého soupeře a po eSubě, eXtatus a Fraternitas se tak stávají čtvrtým účastníkém říjnového LAN finále PLAYzone lig. V posledním týdnu se už bude hrát jen o celkové umístění, ve hře je zejména první výhodná pozice.

Štítky: PZL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.