Přejít k hlavnímu obsahu

ROG COOL Finals: eXtatus vyhrávají drtivě 2:0

1. 4. 2017 | 19:11 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

ROG.eXtatus {#Slovenská Republika}
vs.
{#Česká Republika} Gunrunners.AOC

Patrik DEV7L Stuchlík 
{#Česká Republika}
David Frozen Čerňanský {#Slovenská Republika}
Richard queztone Strnátko {#Slovenská Republika}
Jindřich ZEDKO Chyba {#Česká Republika}
Martin MonttY Melišek {#Slovenská Republika}



{#Česká Republika} Hubert CaNNiE Ludwig
{#Česká Republika} Dominik Blogg1s Janita
{#Česká Republika} Filip AJTT Dolenský
{#Česká Republika} Vojtěch Valencio Mydlář
{#Slovenská Republika} René fazen Szíjjártó

Dosavadní výsledky:
2:0 vs. Majestic Lions
2:0 vs. Gunrunners.AOC
2:0 vs. Garmez Gaming

Dosavadní výsledky:
0:2 vs. ROG.eXtatus
2:0 vs. Fraternitas
2:1 vs. eEriness E-Blue
2:0 vs. eSuba
16  00
16  09
  

Velké finále ROG COOL ligy je tu, a utkají se v něm skillem našlapané celky ROG.eXtatus a Gunrunners.AOC. Zatímco první jmenovaný je od začátku největším favoritem a neztratil v průběhu soutěže jedinou mapu, Gunrunners potvrdili své vzrůstající výkony a v semifinále doslova překvapili eSubu. Nutno dodat, že se tyto dvě pětky proti sobě utkali již v prvním kole Swissu, kde byli eXtatus jednoznačně lepší a nedovolili soupeři hrát jejich agresivní hru.

Dopadne BO3 série i na LAN finále stejným způsobem? Pro Gunrunners to bude velká premiéra na stage velkého kalibru, zatímco ostřílení eXtatus budou svazováni povinností zvítězit; tento fakt podporují také kurzy u zahraničních sázkovek. Favorit je každému jasný, ale stále je tu faktor individuálních dovedností. Pokud GRS v čele s Canniem dokáží svoji hru přesunout svoji online hru i na pražskou stage, mohou se dít divy. Frozenova parta by to však dopustit neměla.

Celým finále CS:GO ligy vás provedou známé hlasy, komentovat od 14:00 bude Ondřej "Lelek" Kvarda společně s Damienem "DeeThane" Dantem. Pokud se vám nepodaří zúčastnit ROG COOL Finals osobně, nezapomeňte si naladit stream či HbbTV kanál Primy COOL.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.